807354389340702
Home > Flos > Wan

Flos Wan


Flos Wan designverlichting

In 2005 zag de Flos Wan het levenslicht. Deze collectie bestaat uit een reeks plafond- en wandlampen met een stijlvolle komvormige kap. Ook de binnenkant van deze armaturen is een blikvanger op zich. Dat maakt van de Flos Wan een perfecte allrounder voor jouw woning.

Japanse inspiratie

Ontwerpster Johanna Grawunder haalde de inspiratie voor deze lamp in Japan. “Wan” is namelijk een Japans woord voor kom. De vorm van de kap lijkt inderdaad op een kommetje.

Volgens Johanna is een kom een van de meest universele objecten op Aarde. Kommen zijn in elke cultuur en elke tijdsperiode te vinden. De materialen en afwerking kunnen verschillen, maar de elementaire vorm blijft behouden.

Aan het plafond of tegen de wand

De Flos Wan komt in twee verschillende versies. Je kan kiezen tussen een pendellamp en vaste plafondlamp. Die laatste kan je ook tegen een muur bevestigen. Binnenin het ‘kommetje’ vinden we een filter die verblinding vermijdt. Ook de praktische kant heeft men dus niet uit het oog verloren.

Beken kleur

Alle modellen van de Flos Wan zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Enerzijds zijn er drie klassieke kleuren: zwart, wit of chroom. Deze zijn overal inzetbaar. Voor wie met zijn verlichting een kleuraccent aan zijn interieur wil geven, is er de groene Flos Wan. De fris groene tint zorgt voor een decoratieve toets.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.