807354389340702
Home > Alle resultaten > Fontana Arte Blom table Geel
Fontana Arte Blom table Geel

€ 130,61

Onze excuses, dit product is niet langer beschikbaar.


Blom table, decoratieve tafellamp met snoerschakelaar, E14 11W 230V, geel. Grootte: ø15x24cm. Ga naar de technische details

€ 130,61   incl. 21% BTW 

Kleur

Onze excuses, dit product is niet langer beschikbaar.


Tot 30 dagen retourrecht
Professionele ondersteuning
Grote keuze aan betaalmogelijkheden

TECHNISCHE DETAILS

Technische gegevens
Lamp(en) inclusief
Nee
Aansluitspanning
230V Via EU/UK Type stekker
Dimbaar
Nee (Schakelaar op snoer)
Aardingsklasse
2
Waterdichtheid
IP20 Geen/beperkte bescherming
Bevat aansluitkabel
Inclusief aansluitkabel met stekker
Technische fiche
Licht- en energiespecificaties
Energielabel
Installatie en afmetingen
Gebruik
Binnen
Productafmetingen
∅150 x 240 mm ( ∅ x H )
Handleiding
Design
Collectie
Kleur
Geel
Kabelkleur
transparant
Materiaal
Aluminium
Polyethyleen
Polycarbonaat
Stijl
Design
Leveranciernummer
4253GI
dmlights artikelnummer
FT 4253GI
Leveringsvoorwaarden
Garantie
2 jaar
Verkoopeenheid
Per stuk

OVER PRODUCT

Een Noors-Italiaanse mix

Het was de Noorse designer, Andreas Engesvik, die het ontwerp voor deze geweldige tafellamp bedacht. Samen met het Italiaanse Flos bracht hij de lamp in 2013 op de markt. Deze relatief jonge designer, geboren in 1970, experimenteert graag met allerhande materialen, om zo tot de beste combinatie te komen.

Bloeiende bloemen

De inspiratie voor de Blom tafellamp is duidelijk vanaf de eerste oogopslag, wel leuk om weten is hoe Engesvik tot de naam Blom kwam: Blom is een combinatie van het Noorse “blomst”, wat bloem betekent en het Engelse “bloom”, wat zoveel betekent als bloeien. En inderdaad, deze tafellamp lijkt wel op een ontluikende bloem, die voor het eerst zijn blaadjes openzet om zijn schoonheid prijs te geven.

Bloemetjes in huis

Hoewel we bloeiende bloemen meestal met bloemenperken of weides in de lente associëren, is deze Fontana Arte Blom alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Met zijn leuke design én kleuren, breng je wel een stukje kleurrijke natuur naar binnen. Nog een leuk detail, je kan de bloemblaadjes zelf schikken, zodat het licht verspreid wordt, zoals jij het wilt.

Technische details

De body van de Fontana Arte Blom bestaat uit geverfd aluminium, de bloemblaadjes bestaan uit polycarbonaat. De diffuser van de lamp bestaat uit melkwit polyethyleen, dat zorgt voor een aangenaam, zacht licht. Deze lamp kan met zijn bescheiden afmetingen (24x15cm) perfect als nachtlampje gebruikt worden.

PRODUCTVRAGEN

Over dit product werden nog geen vragen gesteld.
Heb jij een vraag? Stel ze ons!

PRODUCTREVIEWS

10/10
Uit 1 review(s)

Oct 7, 2016
Leuke tafellamp
Kevin Vertommen

Wij hebben de gele versie gekocht, een mooi kleurtje dat zeker de aandacht trekt. Het leuke aan deze tafellamp zijn de 'blaadjes' die je kan draaien. Hierdoor kan je het licht enigszins richten, wat erg handig is bij ons omdat ze naast de televisie staat;
Pluspunten
  • Mooi design
  • Frisse kleur
  • Handige 'blaadjes'
© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.