807354389340702
Home > Buitenverlichting > Vloer/oppervlak/grond > Tuinpalen > Fritz Hansen Lighting HL 410 G Koper / Opaal acryl
Fritz Hansen Lighting HL 410 G Koper / Opaal acryl
 

Onze excuses, dit product is niet langer beschikbaar.

Onze excuses, dit product is niet langer beschikbaar.


Tot 30 dagen retourneren
Professionele ondersteuning
Grote keuze aan betaalmogelijkheden

Advies nodig? Onze experts zitten klaar om jou te helpen. Contacteer ons
Productinformatie
Over product

Eenvoudige vorm
Deze buitenlampen worden vervaardigd door Fritz Hansen Lighting gemaakt van duurzame materialen en zijn van hoge lichtkwaliteit. Bovendien hebben ze een uniek ontwerp, waarbij veel nadruk werd gelegd op de esthetiek.

Het elegante exterieur HL-armatuur heeft een koepelvormige kap van onbehandeld koper, waarvan het oppervlak in de loop van de tijd het patina kan ontwikkelen dat typerend is voor dit metaal, en een basis van transparant of opaal acryl waardoor deze bolder- of mastarmatuur vervaagt naar beneden diffuus licht doneert. De houder van de lamp is gemaakt van wit gelakt staal en bevestigd met drie dunne armen in de diffuser op het bovenste koperen scherm.

Moderne lantaarn
De HL-lampen van Fritz Hansen Lighting zijn ontworpen door de bekende Deense architect Henning Larsen, die onder meer het beroemde operagebouw van Kopenhagen heeft ontworpen. Ze zijn ontwikkeld voor gebruik buitenshuis (beschermingsklasse IP44) en doen qua vorm en gebruikte materialen denken aan klassieke straatlantaarns.

Natuurlijk koper
Een opvallend kenmerk van de Fritz Hansen Lighting HL-armaturen is het gebruik van onbehandeld koper voor de lampenkap. Het koper zou na verloop van tijd verkleuren, donkerder worden en op patina worden aangebracht, waardoor elke armatuur uniek is en een bijzonder karaktervolle en warme uitstraling krijgt.

Verdere informatie
Deze moderne versie van een klassieke straatlantaarn kan met verschillende lampen worden bediend, omdat deze een traditionele E27-fitting heeft.

De HL 410/590 wordt geleverd zonder een stapel, die daarom kan worden aangepast in materiaal, kleur en vooral hoogte aan uw individuele behoeften.

De pole-top armatuur is verkrijgbaar in twee maten, HL 410 is de kleinere versie van deze buitenarmatuur, HL 590 de grotere. Beide zijn verkrijgbaar met een transparante of opaalkleurige onderste acrylkap.

Beknopte specificaties
Type lamp(en)
1 x E27 max. 100W
Dimbaar
Ja (Dimmer inbegrepen)
Waterdichtheid
IP44 Opspattend water/waterstralen
Productafmetingen
∅410 x 220 mm ( ∅ x H )
PRODUCTREVIEWS
Dit product heeft nog geen reviews. Wees de eerste en schrijf een review!
Productvragen
Over dit product werden nog geen vragen gesteld. Heb jij een vraag? Stel ze ons!
Technische details
Technische gegevens
Type lamp(en)
1 x E27 max. 100W
Lamp(en) inclusief
Nee
Aansluitspanning
230V
Dimbaar
Ja (Dimmer inbegrepen)
Waterdichtheid
IP44 Opspattend water/waterstralen
Bevat aansluitkabel
Geen aansluitkabel
Installatie en afmetingen
Gebruik
Buiten
Productafmetingen
∅410 x 220 mm ( ∅ x H )
Design
Collectie
Kleur
Koper / Opaal acryl
dmlights artikelnummer
LY 10681069
EAN/Barcode
5702376810690
Leveringsvoorwaarden
Garantie
2 jaar
Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.