807354389340702

dmlights – Foscarini groothandel

Waarom een Pro-account?

 • Extra professionele korting
 • Snelle en veilige leveringen
 • Advies van ervaren specialisten
 • Zeer grote voorraad verlichting & installatiemateriaal
 • Officiële verdeler van talrijke topmerken
 • Uitstekende service
Pro-account aanvragen

Welkom bij dmlights, uw groothandel in Foscarini verlichting!

Foscarini verlichting is pure luxe en dat straalt het merk ook uit. Laat u inspireren door hun prachtige baanbrekende ontwerpen.

Om continue vernieuwing mogelijk te maken, werken ze samen met gerenommeerde designers, maar ook met jonge designtalenten. Ontdek ze allemaal bij dmlights.

Foscarini bij dmlights

Als u Foscarini koopt bij dmlights, koopt u niet enkel bij een erkende verdeler, maar ook bij een groothandel. Scherpe prijzen en professioneel advies gegarandeerd!

Naast Foscarini kan u bij dmlights nog voor een groot aanbod van Italiaanse en andere verlichting terecht. Ontdek de volledige lijst van topmerken!

Geniet extra korting met een pro-account

Als professionele klant kan u bij dmlights genieten van extra kortingen op de reeds scherpe prijzen. Registreer u via het online formulier om te kunnen genieten van de extra voordelen.

Zodra u zich geregistreerd heeft, nemen we uw aanvraag in beschouwing en laten u vervolgens via e-mail of telefoon weten of u in aanmerking komt voor een professionele account.

Hanglampen TafellampenWandlampen

Alle voordelen van dmlights verlichtingsgroothandel op een rijtje?

 • Als Foscarini groothandel kunnen wij u uiterst concurrentiële prijzen aanbieden. Als professionele klant geniet u bovendien extra korting op basis van uw verwachte jaarlijkse afname.
 • Verspil geen tijd met zelf alles te gaan halen! Bestel bij dmlights en geniet van een vlotte en veilige levering op het door u gewenste adres. Afhalen kan natuurlijk ook, hiervoor kan u terecht in onze winkel te Heist-op-den-Berg.
 • U kan bij ons steeds terecht voor professioneel advies door echte vakmensen. dmlights is immers een afdeling van Elektriciteit Paul De Meutter CV, al meer dan dertig jaar actief in de wereld van elektriciteit en verlichting.
 • In onze magazijnen beschikken wij over een enorm grote voorraad verlichting. Door deze grote voorraad kunnen we vaak de dag zelf uw bestelling nog klaar pakken.
 • Bij dmlights kan u rekenen op een uitstekende service na verkoopU kan met al uw vragen dan ook steeds terecht bij ons team via e-mail of telefoon.

Overtuigd van de voordelen van de dmlights verlichtingsgroothandel? Registreer u dan voor een professionele account via onderstaande link en wordt één van de partners van de dmlights groothandel in verlichting.

Pro-account aanvragen

Bent u op zoek naar een bepaald merk dat niet terug te vinden is op onze website? Stuur ons dan gerust een mailtje met het merk en de producten die u zoekt. Niet alle merken die we verdelen zijn immers opgenomen op onze website. 

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres

Elektriciteit Paul De Meutter CV
Industriepark 13B Zone B
2220 Heist op den Berg
BELGIE

Tel: +32 15 257 668
Fax: +32 15 250 380
www.pauldemeutter.be
BTW number: BE 0436.220.678

 

Onze openingsuren
Maandag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Gesloten op zon- en feestdagen
   

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.