807354389340702

dmlights – Groothandel in Ingo Maurer verlichting

Waarom een Pro-account?

 • Extra professionele korting
 • Snelle en veilige leveringen
 • Advies van ervaren vakmensen
 • Zeer grote voorraad verlichting & installatiemateriaal
 • Offficieel verdeler van talrijke topmerken
 • Uitstekende service
Pro-account aanvragen

Bestel bij dmlights, dé online specialist in Ingo Maurer verlichting

Ingo Maurer staat voor exclusieve en eigenzinnige designverlichting. De uitzonderlijke modellen hebben vaak een betoverende kracht.

Van klassiekers als de Zettel'z en de Lucellino, tot de laatste nieuwigheden, bij dmlights kan u terecht voor alle Ingo Maurer verlichting.

Ingo Maurer bij dmlights

dmlights is officieel verdeler van Ingo Maurer verlichting én groothandel. U krijgt bij ons de beste prijzen en professioneel advies.

Ingo Maurer is slechts één van de vele designmerken waarvoor u terecht kan bij dmlights. De volledige lijst van onze merken vindt u hier.

Vraag een pro-account aan voor extra korting

Bent u een professionele klant? Vraag een pro-account aan via het registratieformulier om te genieten van de meest voordelige prijzen online.

We nemen uw aanvraag in beschouwing en laten u vervolgens via e-mail of telefoon weten of u al dan niet in aanmerking komt voor een professionele account.

Hanglampen TafellampenWandlampen

Alle voordelen van dmlights verlichtingsgroothandel op een rijtje?

 • Als groothandel in Ingo Maurer verlichting biedt dmlights sowieso al scherpe prijzen. Als professionele klant geniet u bovendien extra korting op basis van uw verwachte jaarlijkse afname.
 • Bestel online en kies voor een snelle en vlotte levering. Als u liever zelf komt afhalen, dan kan dit van maandag tot zaterdag in onze winkel te Heist-op-den-Berg.
 • Ook kan u bij dmlights terecht voor technisch advies door ervaren vakmensen. Als afdeling van Elektriciteit Paul De Meutter CV hebben we meer dan dertig jaar ervaring in de wereld van elektrische materialen en verlichting.
 • In onze magazijnen beschikken we over een enorm grote voorraad verlichting. Producten die bij ons op voorraad liggen kunnen de dag zelf nog in uw richting verzonden worden.
 • Een uitstekende service na verkoop, daar gaan we voor bij dmlights. Via e-mail of telefoon staat ons team steeds klaar om u te helpen met al uw vragen over verlichting en elektriciteit.

Overtuigd van de voordelen van de dmlights verlichtingsgroothandel? Registreer u dan voor een professionele account via onderstaande link en wordt één van de partners van de dmlights groothandel in verlichting.

Pro-account aanvragen

Bent u op zoek naar een bepaald merk dat niet terug te vinden is op onze website? Stuur ons dan gerust een mailtje met het merk en de producten die u zoekt. Niet alle merken die we verdelen zijn immers opgenomen op onze website. 

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres

Elektriciteit Paul De Meutter CV
Industriepark 13B Zone B
2220 Heist op den Berg
BELGIE

Tel: +32 15 257 668
Fax: +32 15 250 380
www.pauldemeutter.be
BTW number: BE 0436.220.678

 

Onze openingsuren
Maandag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Gesloten op zon- en feestdagen
   

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.