807354389340702

dmlights – Groothandel Modular Lighting

Waarom een Pro-account?

 • Extra professionele korting
 • Uitstekende service
 • Erkend verdeler van talrijke topmerken
 • Zeer grote voorraad verlichting & installatiemateriaal
 • Advies van ervaren specialisten
 • Snelle en veilige leveringen
Pro-account aanvragen

Modular Lighting aan groothandelprijzen? Het kan, bij dmlights!

De high-end architecturale verlichting  van het Belgische merk Modular Lighting is vernieuwend en eigenzinnig.

dmlights biedt een ruime keuze aan Modular Lighting Instruments tegen scherpe, professionele voorwaarden.

Modular Lighting bij dmlights

Modular Lighting is de marktleider in architecturale verlichting. Samen met dmlights vormen zij de snelste weg naar stijlvolle en moderne armaturen.

Als officiële verdeler van Modular Lighting kunnen wij u steeds helpen met professioneel advies. Ook voor tal van andere topmerken kan u bij dmlights terecht.

Vraag een pro-account aan voor extra korting

Bent u professionele klant? Registreer u via het online formulier om in aanmerking te komen voor speciale professionele kortingen.

We nemen uw aanvraag in beschouwing en laten u vervolgens via e-mail of telefoon weten of u al dan niet in aanmerking komt voor een professionele account.

Binnenverlichting BuitenverlichtingLED-verlichting

Alle voordelen van dmlights verlichtingsgroothandel op een rijtje?

 • Als groothandel van Modular Lighting en vele andere topmerken geven wij steeds uiterst scherpe prijzen. Als professionele klant geniet u bovendien extra korting op basis van uw verwachte jaarlijkse afname.
 • Wij zorgen voor een vlotte en snelle levering van uw bestelling. Als u liever zelf komt afhalen, kan u terecht in onze winkel te Heist-op-den-Berg.
 • Als afdeling van de firma Elektriciteit Paul De Meutter CV hebben we meer dan drie decennia ervaring in elektriciteit en verlichting in huis. Hierdoor kunnen we u altijd helpen met professioneel advies op maat.
 • In onze magazijnen hebben we een enorme stock aan verlichtingen en elektrisch materiaal. Hierdoor kunnen we vaak uw bestelling al de volgende dag bij u thuis leveren.
 • Goede service, ook na verkoop, daar doen we bij dmlights ons uiterste best voor. Voor al uw vragen kan u telefonisch of via e-mail bij ons medewerkers terecht. Ze helpen u met plezier verder.

Overtuigd van de voordelen van de dmlights verlichtingsgroothandel? Registreer u dan voor een professionele account via onderstaande link en wordt één van de partners van de dmlights groothandel in verlichting.

Pro-account aanvragen

Bent u op zoek naar een bepaald merk dat niet terug te vinden is op onze website? Stuur ons dan gerust een mailtje met het merk en de producten die u zoekt. Niet alle merken die we verdelen zijn immers opgenomen op onze website. 

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres

Elektriciteit Paul De Meutter CV
Industriepark 13B Zone B
2220 Heist op den Berg
BELGIE

Tel: +32 15 257 668
Fax: +32 15 250 380
www.pauldemeutter.be
BTW number: BE 0436.220.678

 

Onze openingsuren
Maandag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Gesloten op zon- en feestdagen
   

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.