807354389340702

dmlights – Groothandel Wever & Ducré

Waarom een Pro-account?

 • Extra professionele korting
 • Snelle en veilige leveringen
 • Advies van ervaren specialisten
 • Zeer grote voorraad verlichting & installatiemateriaal
 • Officiële verdeler van talrijke topmerken
 • Uitstekende service
Pro-account aanvragen

Wever & Ducré groothandel nodig? Welkom bij dmlights!

Laat u inspireren door de architecturale designverlichting van Wever & Ducré.

Het Belgische designverlichting bedrijf maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen en levert dan ook kwalitatief hoogstaande en duurzame producten af.

Wever & Ducré bij dmlights

Koop uw Wever & Ducré verlichting veilig en gemakkelijk bij dmlights. Als erkende verdeler bieden we u de ruimste keuze aan de scherpste prijzen.

Heeft u buiten Wever & Ducré nog andere verlichting nodig? dmlights is uw online verdeler voor bijna 100 topmerken.

Geniet extra korting met een pro-account

Via het online formulier kan u zich laten registreren voor een pro-account. Als professionele klant kan u zo genieten van extra korting op al uw bestellingen.

Zodra u zich geregistreerd heeft, nemen we uw aanvraag in beschouwing en laten u vervolgens via e-mail of telefoon weten of u in aanmerking komt voor een professionele account.

Binnenverlichting PlafondlampenWandlampen

Alle voordelen van dmlights verlichtingsgroothandel op een rijtje?

 • Als groothandel in Wever & Ducre verlichting kunnen wij uiterst scherpe prijzen aanbieden. Als professionele klant geniet u bovendien extra korting op basis van uw verwachte jaarlijkse afname.
 • Zelf afhalen of levering bij u thuis? Via onze logistieke partner bieden wij u een vlotte en veilige levering, waar u zich ook bevindt.
 • dmlights is een afdeling van Elektriciteit Paul De Meutter CV, al meer dan dertig jaar actief in de wereld van elektriciteit en verlichting. Daardoor kan u bij ons terecht voor professioneel advies door echte vakmensen.
 • In onze magazijnen beschikken wij over een enorm grote voorraad verlichting. Door deze grote voorraad kunnen we vaak de dag zelf uw bestelling nog klaar pakken.
 • Bij dmlights kan u rekenen op een uitstekende service na verkoopU kan met al uw vragen dan ook steeds terecht bij ons team via e-mail of telefoon.

Overtuigd van de voordelen van de dmlights verlichtingsgroothandel? Registreer u dan voor een professionele account via onderstaande link en wordt één van de partners van de dmlights groothandel in verlichting.

Pro-account aanvragen

Bent u op zoek naar een bepaald merk dat niet terug te vinden is op onze website? Stuur ons dan gerust een mailtje met het merk en de producten die u zoekt. Niet alle merken die we verdelen zijn immers opgenomen op onze website. 

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres

Elektriciteit Paul De Meutter CV
Industriepark 13B Zone B
2220 Heist op den Berg
BELGIE

Tel: +32 15 257 668
Fax: +32 15 250 380
www.pauldemeutter.be
BTW number: BE 0436.220.678

 

Onze openingsuren
Maandag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Gesloten op zon- en feestdagen
   

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.