807354389340702

Welke aflever- en afhaalopties bieden jullie?

Die keuze is volledig aan jou! Hieronder beschrijven we kort de mogelijkheden.

1. Levering op een adres naar keuze

Je geeft zelf het leveringsadres in bij de aankoop van jouw product(en). Bij je thuis, op je werk, of op een ander adres, DPD zal jouw pakket met de grootste zorg op het gekozen adres afleveren. Wanneer je niet thuis bent wanneer de DPD chauffeur langskomt en je buur evenmin, dan wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen. 

De DPD chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt van DPD een e-mailbericht wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop.

Lees meer over DPD

2. Afhaling in de winkel (enkel voor professionele klanten)

Ben je een professionele klant? Laat je bestelling dan klaarleggen in onze winkel en kom deze ophalen wanneer het jou past. Je kan je wenden aan de aparte balie voorzien voor afhalingen. Onze medewerkers helpen je dan graag verder.

Ben je een particuliere klant? Dan kan je jouw bestelling thuis laten leveren, in een UPS Access Point of komen afhalen in onze afhaalcontainer.

3. Afhaling in de afhaalcontainer

Geen zin om aan te schuiven en/of geraak je niet op tijd in onze winkel? Rechts naast de dmlights winkel bevindt zich onze afhaalcontainer. Laat je bestelling klaarleggen in onze afhaalcontainer kom deze ophalen wanneer het jou past, zonder te moeten aanschuiven in de winkel. Ook toegankelijk buiten de openingsuren.

Hoe gebruikmaken van pakketkluis?

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden