807354389340702

Lichtplan op maat
Hoe vraag ik een lichtplan aan?

De makkelijkste manier om een afspraak te maken voor een lichtplan is via het contactformulier. Vul je gegevens in, alsook een zo compleet mogelijke uitleg over je project en selecteer ‘Lichtplan op maat’ als onderwerp.

Lees meer...Hoeveel kost een lichtplan?

Voor een volledig lichtplan op maat zonder aankoopverplichting vragen we € 150. Wanneer je 60% of meer van je offerte aankoopt bij dmlights crediteren we dat bedrag.

Lees meer...Voor welk type lichtplannen kan ik terecht bij dmlights?

Wij werken lichtplannen uit voor zowel residentiële als kleine tot middelgrote zakelijke projecten (horeca, winkel, praktijkruimte, …) en dat voor binnen én buiten. In onze lichtplannen houden wij steeds rekening met je lichtnoden, voorkeuren en uiteraard ook jouw budget.

Lees meer...Wat hebben jullie nodig om voor mij een lichtplan op te stellen?

In eerste instantie helpen plannen en foto’s ons al een eind op weg. Vervolgens gaan we tijdens een persoonlijk gesprek dieper in op jouw noden en wensen.

Lees meer...Hoe verloopt het maken van een lichtplan?

Om tot een lichtplan op maat te komen voorzien we altijd (minstens) twee afspraken. Tijdens het eerste gesprek peilen we naar jouw wensen en noden om zo een lichtplan te kunnen opstellen.

Lees meer...Hoe lang duurt het om een lichtplan te maken?

Als de afspraken vlot op elkaar kunnen volgen kunnen we je binnen de drie weken na je eerste afspraak een lichtplan op maat bezorgen.

Lees meer...Hoe vinden de afspraken plaats?

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn geven wij voorkeur aan afspraken via videogesprek.

Lees meer...


Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.