807354389340702

Voorwaarden

  • Voorlopig enkel mogelijk voor leveringen binnen Nederland.
  • Enkel mogelijk op bepaalde artikelen. Dit wordt aangeduid op de productpagina van het betreffende product.

Zo maak je gebruik van deze service

1 Installatieservice aanvinken

1. Bestellen met installatieservice

Vink de checkbox 'Installatieservice' aan op de detailpagina van het te installeren product. Voeg vervolgens het product toe aan het winkelmandje en werk de bestelling op de tradtionele manier af.

2 Afspraak voor installatie

2. Afspraak voor installatie

48 uur nadat het product bij jouw thuis door UPS geleverd is, zal de installateur jou contacteren voor het maken van een afspraak. Er moet tenslotte iemand aanwezig zijn om de vakman binnen te laten.

3 Installatie van armatuur

3. De lamp wordt ter plaatse gemonteerd

De Post NL installateur komt langs en monteert de lamp op een door jou aangeduide locatie. Zorg ervoor dat de lamp mooi klaarligt en de ruimte netjes is, zo kan onze vakman direct aan de slag.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.