807354389340702

Ontdek meer over IP44.de

IP44.de

Tuin als verlengde van de leefruimte

Dat er tal van gezondheidsvoordelen verbonden zijn aan in de buitenlucht vertoeven, daarover bestaat geen twijfel. Tijd buiten doorbrengen is goed voor lichaam en geest en het is voor veel mensen de ideale manier om tot rust te komen. We zien de laatste jaren dan ook steeds meer een evolutie naar het inrichten van tuin en terras als een verlengde van de leefruimte. Daarbij hoort natuurlijk ook de juiste verlichting, die behalve voldoende zichtbaarheid ook voor sfeer en gezelligheid zorgt. In het aanbod van IP44.de vind je hiervoor zonder twijfel de geschikte lamp.

IP44.de

Samenwerken met getalenteerde designers

Hoewel IP44.de al meer dan 25 jaar lang buitenverlichting creëert, ontwikkelen zij nog regelmatig innovatieve ideeën om buiten leven aangenamer te maken. Het merendeel van hun nieuwe concepten stamt voort uit de samenwerking met externe designers. Samen exploreren zij mogelijke nieuwe designs en analyseren ze de troeven en technische mogelijkheden van elk idee. Het resultaat van die inspanningen is volledig geoptimaliseerde tuinverlichting die zowel functioneel als esthetisch tot in de puntjes is uitgewerkt.

IP44.de

Uitgebreid aanbod buitenverlichting

Elke tuin, patio en terras is uniek, en ook de voorkeuren en levensstijlen van mensen zijn uiteenlopend. Het productaanbod van IP44.de speelt hier handig op in met een ruime selectie aan wandlampen, plafondlampen, prikspots, draadloze en verplaatsbare buitenverlichting. Alle designs hebben één ding gemeenschappelijk, namelijk dat ze er niet alleen mooi uitzien, maar je tuin ook voorzien van een prachtig lichteffect. Op die manier tilt de verlichting van IP44.de jouw buitenbeleving moeiteloos naar een hoger niveau.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.