807354389340702
Home > Luceplan > Aircon

Luceplan Aircon

Luceplan Aircon D50 Transparant
Ref: LP D50-N

Aircon D50 pendellamp, neutraal, exclusief lichtbron 2G11 3x24W max 230V, Ø 1000mm, pendellengte 500-2000mm
Luceplan

Aanbevolen verkoopprijs: € 605,00

€ 544,51
  incl. 21% BTW 
per stuk

Luceplan Aircon

 
Excentriek van vorm is Luceplan Aircon niettemin een functionele verlichting. Perfect voor de commerciële ruimte, maar ook als design verlichting boven een werk- of eettafel. Luceplan Aircon is een pendelarmatuur van de ontwerpers Willem van der Sluis en Hugo Timmermans.  

 
Door het gebruik van spaarlampen in een hoog technisch ontworpen lichaam, combineert Luceplan Aircon design met kwaliteitsvolle verlichting. Drie spaarlampen zorgen voor de verlichting. 60% wordt naar onderen geprojecteerd, de overige 40% naar boven. De simpele, aanpasbare polycarbonaat structuur van Luceplan Aircon bestaat uit een opaal gekleurde reflector en een gekleurde, transparante diffuser.  Het is een stijlvolle luster met de meest efficiënte technische verlichting.  

 
Luceplan Aircon is verkrijgbaar in een transparante versie maar ook in het oranje, blauw of groen.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.