807354389340702
Home > Luceplan > Berenice

Luceplan Berenice


Luceplan Berenice

 
Luceplan Berenice is een flexibele verstelbare verlichting. Solide en licht van gewicht is dit een elegante lamp met talrijke mogelijkheden.

De Luceplan Berenice kan geplaatst worden waar verlichting nodig is. De lichtbron kan naar eigen behoeften gericht worden. Luceplan Berenice is elegant en eenvoudig.  Hierdoor past ze in elke ruimte.
Gevoelig, stevig en stabiel; Berenice combineert hoogontwikkelde technologische prestaties met een perfecte hantering. De vlotte draaibewegingen van de armen, en de omwentelingsmogelijkheden (360°) van het hoofd van het verlichtingstoestel maken het mogelijk om een maximale handelbaarheid te bekomen in beperkte ruimtes. De reflector, die wordt gemaakt van persglas (groen, blauw, rood, ivoor) of aluminium (aluminium, zwart) zendt een geconcentreerde lichtbundel uit. Deze voorkomt vermoeidheid aan de ogen.
 
Zonder enige twijfel is Luceplan Berenice een klassiek en tijdloos ontwerp, dat de vertrouwde sfeer verenigt met futuristische visies.
 
Luceplan Berenice neemt bijzonder weinig plaats in. De voeding voor de lichtbron zit in de voet van de armatuur vervat, dat maakt elektrische bekabeling overbodig. Ideale verlichting voor bureaus, werkruimtes of woonkamers.

Luceplan Berenice bestaat als tafelverlichting, wandverlichting en vloerlamp en is in verschillende kleuren beschikbaar. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.