807354389340702
Home > Luceplan > Fortebraccio

Luceplan Fortebraccio


Luceplan Fortebraccio

Fortebraccio is de ultieme combinatie van flexibiliteit en modern design. Dit assortiment wand-, tafel- en vloerlampen van Luceplan is super handig voor taken die gericht licht vragen, zoals bureauwerk of het lezen van een boek.

Bewegingsvrijheid

De Luceplan Fortebraccio biedt een uitzonderlijke bewegingsvrijheid. Dat komt door de twee armen met innovatieve centrale gewrichten. Die laten vloeiende bewegingen toe. De kop van deze Fortebraccio kan dus makkelijk horizontaal en verticaal verplaatst worden.

Opvallend handvat

Het handvat is misschien wel het meest opvallende element. Het geeft de Luceplan Fortebraccio een eigen persoonlijkheid. Bovendien maakt dit handvat het richting geven veel makkelijker. Dat is niet alles. In het handvat werd de aan/uitknop op een stijlvolle manier geïntegreerd. Sommige modellen hebben zelfs een ingebouwde dimmer.

Alle Luceplan Fortebraccio armaturen op een rijtje

In onze Luceplan Fortebraccio collectie zitten verschillende voeten. De ene voet kan je simpelweg op een tafel of kast plaatsen, de andere is geschikt voor een bevestiging tegen de muur. Hierdoor is de Fortebraccio multi-inzetbaar. Daarnaast is er een vloermodel dat perfect als leeslamp kan dienen. En als kers op de taart zijn er diverse kleuren om uit te kiezen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.