807354389340702
Home > Luceplan > Goggle

Luceplan Goggle

Luceplan Goggle D52  Irriserend
Ref: LP D52

Goggle, wand/plafondlamp, iridescent, exclusief lichtbron 1 x E14 60W max 230V, 320x180x140mm, IP40.
Luceplan

Aanbevolen verkoopprijs: € 108,90

€ 98,01
  incl. 21% BTW 
per stuk

Luceplan Goggle

Goggle is een ontwerp voor wandverlichting van Ross Lovegrove met een iriserende film. De structuur en de iriserende film van Luceplan Goggle zijn geïnspireerd op zwembrillen en op sportlenzen. Met haar geavanceerde technologie heeft Goggle een onverwachte kleurverandering.

Het design van Luceplan Goggle blijft constant, maar vanuit elk perspectief neemt Goggle een andere kleur aan. Goggle wandverlichting van Luceplan kijkt je op een aangename manier aan. De iriserende film, die deel uit maakt van de diffuser uit policarbonaat, zorgt voor de kleurveranderingen van Luceplan Goggle.


 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.