807354389340702
Home > Luceplan > Lola

Luceplan Lola

Luceplan Lola D15 d. Aluminium
Ref: LP D15d.-A
|
IN VOORRAAD
Lola D15 telescopische dimbare staanlamp, alu, lichtbron r7s 240W max niet inbegrepen, 230V, ø48, hoogte: 1.6/2m - incl. lamp en voetdimmer.
Luceplan

Aanbevolen verkoopprijs: € 471,90

€ 424,72
  incl. 21% BTW 
per stuk
Luceplan Lola D15 a.1 Zwart
Ref: LP D15a.1-Z
|
IN VOORRAAD
Lola D15 wandlamp, zwart, lichtbron r7s 240W max niet inbegrepen, 230V, dimbaar via externe dimmer, afmetingen:250x180x250mm.
Luceplan

Aanbevolen verkoopprijs: € 171,82

€ 154,64
  incl. 21% BTW 
per stuk

Luceplan Lola

Luceplan Lola is een minimalistisch design uit de jaren ’80. Luceplan won in 1989 de Compasso d’oro award voor dit design. Luceplan Lola is een eenvoudig maar veelzijdige armatuur, internationaal geroemd. De verlichting is zowel  diffuus als  direct. Dankzij de richtbaarheid van de verlichting is de lamp flexibel en aanpasbaar.
 

Elegante lijnen en de minimalistische driehoekige vorm maken van Lola een stijlvolle verlichting voor elk gebruik. Haar troeven zijn de richtbare verlichting en het lichte gewicht van de armatuur. Lola is een elegante vloerlamp of wandlamp, discreet en toch bijzonder.
 
 
 
Telescopische aluminium staaf, versterkte glasvezel en polymeer hittebestendig hoofd, microgeperforeerde stalen diffuser, een pyrexglas beschermende halogeenlamp en stevig statief. Luceplan Lola is gemaakt met een geavanceerde technologie en lichte materialen. De verdeling van het licht van dit eenvoudig, discreet Lola armatuur is indirect. Door middel van scharnieren in het hoofd van de verlichting, kan deze gericht worden zoals gewenst.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.