807354389340702
Home > Luceplan > Titania

Luceplan Titania

Luceplan Titania LP D17 Aluminium
Ref: LP D17
|
IN VOORRAAD
Titania D17 pendellamp, alu, lichtbron E27 250W max niet inbegrepen, 230V. Afmetingen: 700x270x80mm. Pendellengte: 1m-2,5m.
Luceplan

Aanbevolen verkoopprijs: € 396,88

€ 357,20
  incl. 21% BTW 
per stuk
Luceplan Titania D17Q/01 Geel
Ref: LP 1D170Q/01027

Titania Queen D17Q/01 Filterpaar geel
Luceplan

Aanbevolen verkoopprijs: € 50,82

€ 45,74
  incl. 21% BTW 
per stuk

Luceplan Titania

 
Design verlichting van Luceplan garandeert originaliteit, creativiteit en bovenal respect voor het milieu. Van de eerste stap in het productieproces tot de keuze van de lichtbron kiest Luceplan voor de meest milieuvriendelijke oplossing. Luceplan levert keer op keer een excentrieke en originele verlichting af.
 
Ga voor dynamiek en creativiteit met de Luceplan Titania. Deze veelzijdige pendelarmatuur is niet één lamp maar vele. De vederlichte Luceplan Titania is in de wereld van design verlichting al jaren een succes.
Van elke Titania maak je iets orgineels met de verwisselbare en combineerbare kleurfilters die worden meegeleverd met het product. Door het tegengewicht kan de Luceplan Titania in verschillende posities worden opgehangen en ook de lengte van de pendellamp is verstelbaar. Vanuit elk perspectief biedt de Luceplan Titania bovendien een ander aanzicht. Nu eens transparant, dan weer solide.

Het volmaakte huwelijk tussen helder wit licht en speelse kleurfilters maakt van de Luceplan Titania een graag geziene gast boven tafels en bureaus. Een nonchalant samenspel van enkele Titania armaturen of één enkele Luceplan Titania boven jouw favoriete leeshoek. Luceplan Titania biedt talrijke mogelijkheden.

Met de Titania haal je kortom niet één lamp in huis, maar een oneindige variatie aan combinatiemogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en speel met de mogelijkheden die dit design biedt.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.