807354389340702
Home > Massive > Cambridge

Massive Cambridge

Massive Cambridge MA 152514210 Zwart / goud patina
Ref: MA 152514210
|
IN VOORRAAD
Cambridge, wandlamp, E27 60W 230V, zwart/goud patina. IP44. Grootte: 20,4x17x26,5cm. Dit product is geschikt voor buitengebruik (IP44).
Massive
€ 29,61
  incl. 21% BTW 
per stuk
Massive Cambridge MA 152584210 Zwart / goud patina
Ref: MA 152584210
|
IN VOORRAAD
Cambridge, wandlamp met bewegingssensor, E27 60W 230V, zwart/goud patina. IP44. Grootte: 33,9x17x20,4cm. Dit product is geschikt voor buitengebruik (IP44).
Massive
€ 37,43
  incl. 21% BTW 
per stuk

Massive Cambridge wandlampen

Massive liet zich voor deze Cambridge wandlampen inspireren door de klassieke lantaarns. Het armatuur kreeg allerlei sierlijke details, zoals een gekrulde wandbeugel en glas met vakwerk. Wie op zoek is naar sfeervolle buitenverlichting, maakt met deze Massive Cambridge een uitstekende keuze.

Een klassieke wandlamp

Wie in een woordenboek ‘klassieke wandlantaarn’ opzoekt, krijgt waarschijnlijk een afbeelding van de Massive Cambridge te zien. Het ontwerp doet ons meteen denken aan de ouderwetse gaslantaarns die in het begin van de 20e eeuw onze straten sierden. Hiermee past de Cambridge perfect bij een pastorijwoning of andere landelijke architectuur.

Moderne technologie

Gelukkig is het design het enige van de Massive Cambridge dat ‘oud’ is. Dit armatuur wordt namelijk gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dat is licht en sterk. Om deze wandlamp een retrolook te geven, werd het aluminium geborsteld. Ze ziet er antiek uit, maar is het niet!

Omhoog of omlaag

Massive heeft twee verschillende versies van de Cambridge wandlamp ontworpen. Bij de eerste versie hangt de lantaarn onder de muurbeugel. Bij de tweede versie is dit omgekeerd. Dit kleine verschil zorgt voor een totaal andere uitstraling. Welke variant verkies jij?

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.