807354389340702
Home > Modular Lighting > Multiple

Modular Lighting Multiple


Modular Lighting Multiple – minimalistische inbouwspots

Wanneer je inbouwspots zoekt, wil je natuurlijk iets dat lekker subtiel is. Zo wordt de plafondverlichting bijna onzichtbaar. De Modular Lighting Multiple collectie voldoet perfect aan deze eisen. Met hun minimalistische design zitten ze netjes verscholen in het plafond, wachtend tot ze hun werk moeten doen.

Multiple opties

Bij deze inbouwspots heb je de keuze tussen meerdere, zeg maar ‘Multiple’, opties. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit verschillende configuraties. Er zijn enkelvoudige spots, dubbele spots en drievoudige spots. De grootste variant van de Modular Lighting Multiple heeft vier lampen in een vierkant 2x2 kader. Tenslotte zijn de meeste modellen verkrijgbaar in een witte of zwarte kleur.

Makkelijk richtbaar

Het stijlvolle design van de Modular Lighting Multiple spots is een belangrijk verkoopargument. Daarnaast mogen we de praktische kant niet vergeten. Al deze inbouwspots zijn namelijk richtbaar. Richt ze op een schilderij, een designfauteuil of het televisiekastje. Met deze Modular Lighting Multiple kan je (letterlijk) alle kanten uit.

Voor elke woonstijl

Onze Modular Lighting Multiple collectie valt bij iedereen in de smaak. Dat komt omdat ze geen extremen opzoekt. Deze inbouwspots zien er sober maar stijlvol uit, zonder meer. Dat maakt ze bruikbaar in elke woonstijl. Ze sluiten mooi aan bij een moderne vormgeving, maar zullen ook niet misstaan in een industrieel interieur of een landelijke keuken.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden