807354389340702
Home > Modular Lighting > Nomad Minimal

Modular Lighting Nomad Minimal


Modular Lighting Instruments Nomad Minimal

Modular Lighting Instruments Nomad Minimal is een minimalistisch design dat in verschillende uitvoeringen en formaten bestaat. Nomad Minimal is een veelzijdig design van Modular Lighting Instruments voor wand- en plafondverlichting.
Nomad Minimal is gemakkelijk te installeren, een stijlvolle verlichting voor elke ruimte. De kleuren van Modular Nomad Minimal zijn eenvoudig, meestal aluminium grijs of zwart. Modular brengt Nomad Minimal deze winter ook uit in een witte uitvoering.
Voor de Nomad Minimal zijn een aantal lampenkappen met buitengewone motieven ontworpen, dierenmotieven of in effen kleuren. Deze lampenkappen met speciale motieven zijn apart verkrijgbaar, en geven het strakke design van je Nomad Minimal verlichting een speelse touch.
 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.