807354389340702

Ontdek meer over Nautic

Nautic outdoor wall light

Nautic by Tekna

Nautic bij Tekna is een verfijnde collectie lichtarmaturen met een tijdloos karakter. Ontwerper van dienst is steevast Erik Huysmans, die voor de vormgeving van de verlichting kiest voor een eclectische aanpak. Daarbij worden originele vormen uit het verleden omgevormd tot ontwerpen met een hedendaags karakter.

De inspiratie voor de armaturen wordt gezocht in fabrieken, oude treintoestellen en schepen. Het resultaat heeft dan ook vaak een industrieel uiterlijk. De producten zijn bovendien steeds eenvoudig en functioneel, ze hebben zeker geen schreeuwerig design.

Nautic wall light

Stijlvolle, sobere creaties

Nautic streeft naar eenvoud. Het merk zelf omschrijft haar creaties als "weinig en tegelijk veel". Het is verlichting die aanwezig is in de ruimte, maar niet te hard opvalt. Stijlvolle lampen zonder overbodige decoratie, dat is waar Nautic voor staat.

De hoogwaardige materialen die worden gebruikt (brons, koper, messing,...) zorgen ervoor dat de armaturen jarenlang mooi blijven. Ook de achterliggende technologie voldoet aan de actuele normen en is bijzonder duurzaam

Nautic outdoor lighting

Herkenbaar licht

De mix van inspiratiebronnen uit het verleden en moderne technologieën zorgt ervoor dat de verlichting van Nautic een zekere herkenbaarheid heeft. Dat is dan ook exact waarnaar Nautic streeft: de creatie van 'herkenbaar licht'.

Bij sommige armaturen is de inspiratie vanuit het verleden erg duidelijk. Admiral en Docklight zijn bijvoorbeeld ontwerpen die als twee druppels water op een scheepslamp lijken. Toch zijn deze lampen niet ouderwets, ze hebben eerder een tijdloos karakter.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.