807354389340702
Niko Afwerkingsset 2xRJ11 White
Leveringstermijn: 2 tot 4 weken

€ 11,68

+
-

4 jaar

€ 11,68   incl. 21% BTW 

+
-
Leveringstermijn: 2 tot 4 weken

Tot 30 dagen retourneren
Professionele ondersteuning

Leveringskosten naar Nederland: € 10,00.
Bij bestelwaarde vanaf € 100: GRATIS levering.
Land wijzigen


Advies nodig? Onze experts zitten klaar om jou te helpen. Contacteer ons
Productinformatie
Beknopte specificaties
Productafmetingen
45 x 45 mm ( L x B )
Over product

BESCHRIJVING

Afwerkingsset voor een mechanisme met 2 RJ11-aansluitingen voor telefonie. Boven de ingangen staat een telefoonicoon. Deze centraalplaat is ook geschikt voor inbouw in installatiekanalen of in spatwaterdicht schakelmateriaal.

LASTENBOEK

De sokkel heeft twee RJ11-uitgangen die parallel geschakeld zijn, geschikt voor PSTN en ISDN. Niet geschikt voor xDSL, Ethernet.De twee RJ11-connectoren zitten in een slagvaste, stofwerende en vormvaste polycarbonaat behuizing, lichtgrijs RAL7035. Deze kunststof voldoet aan een gloeidraadproef van 650°C en is halogeenvrij.De behuizing is achteraan voorzien van vier aansluitklemmen aanwezig waarop de draden (+/- 8mm ontmantelingslengte) van een telefoonkabel aangesloten worden. De aansluitklemmen hebben een gemengde schroefkop (kruis-sleuf 0,6x3,5mm). De sokkel is boven- en onderaan voorzien van twee snaphaken voor het vastgrijpen van de centraalplaat. Tevens is de sokkel op de 4 hoeken voorzien van nokken die ervoor zorgen dat de centraalplaat perfect gepositioneerd wordt t.o.v. de sokkel. De centraalplaat is voorzien van twee openingen, waarboven een gravure is aangebracht (twee telefoonsymbolen).De centraalplaat is vervaardigd uit vormvaste pc+asa. De grondstof is in de massa white (bij benadering RAL9010) gekleurd. De kunststofdelen van de centraalplaat voldoen aan een gloeidraadproef van 650°C en zijn halogeenvrij.Afmetingen centraalplaat : 45x45mm.CE-gemarkeerd.

PRODUCTREVIEWS
Dit product heeft nog geen reviews. Wees de eerste en schrijf een review!
Productvragen
Over dit product werden nog geen vragen gesteld. Heb jij een vraag? Stel ze ons!
Technische details
Installatie en afmetingen
Productafmetingen
45 x 45 mm ( L x B )
Design
Merk
Collectie
Kleur
White
Leveranciernummer
101-69032
dmlights artikelnummer
101-69032
EAN
5413736184244
Leveringsvoorwaarden
Leveringstermijn
Garantie
4 jaar
Verkoopeenheid
Per stuk
Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden