807354389340702

Ontdek meer over Normann Copenhagen

Poul and Jan

Deens design sinds 1999

Sinds de oprichting aan het einde van de vorige eeuw staat Normann Copenhagen wereldwijd bekend om hun innovatie, originaliteit en simpliciteit. Nochtans was het nooit het plan om zo grootschalig te gaan produceren. Toen glasimporteur Poul Madsen en designer Jan Andersen in 1999 besloten om de handen in elkaar te slaan, was dat enkel vanuit het oogpunt om meer te genieten van het werkleven. Samen nieuwe projecten aangaan in de designwereld en hun creativiteit de vrije loop laten. Geen van beide had het grote succes van hun nieuwbakken bedrijf toen al zien aankomen.

Normann Copenhagen

Design met een meerwaarde

Normann Copenhagen gelooft erin dat design een rol kan spelen in de verbetering van de levenskwaliteit, omdat het een bron van vreugde is en mensen gelukkiger maakt. Ze staan sterk achter het idee om milieuvriendelijk te produceren, met oog voor de gemeenschap en met kwaliteitsvolle materialen. Dankzij puur vakmanschap en vernieuwing slaagt het merk erin om duurzame designs te maken die generatielang meegaan. Bovendien voelt Normann Copenhagen een sterke sociale verantwoordelijkheid en steunt het bedrijf tal van culturele projecten en goede doelen.

Normann Copenhagen

Continu groeiende collectie

Het aanbod van dit Deense designlabel is omvangrijk en uiteenlopend, met collecties die gaan van verlichting en meubels tot woonaccessoires en textiel. Hun producten zijn intussen verkrijgbaar in meer dan 80 landen, verspreid over de hele wereld. Met meer dan 80 designawards op zak heeft Normann Copenhagen al ruimschoots bewezen dat hun designs enorm succesvol en geliefd zijn. Zelf schrijven ze dat succes vooral toe aan de eenvoud van hun producten, die stuk voor stuk hun eigen verhaal brengen. De designs zijn eenvoudig te begrijpen, zonder overbodige franjes. What you see, is what you get.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.