807354389340702

Ontdek meer over Orbit

Orbit Logo

Orbit - A bright perspective

Belgisch verlichtingsmerk Orbit werd in 1989 opgericht en heeft zich doorheen de jaren ontwikkeld tot een internationale speler op de verlichtingsmarkt. De focus van dit bedrijf ligt op het ontwikkelen van technologisch vooruitstrevende armaturen met een optimale lichtkwaliteit.

Orbit neemt een voortrekkersrol op zich bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Het investeert dan ook volop in onderzoek naar geavanceerde elektronica en mechanismen en de uitwerking ervan. Op die manier voegt Orbit extra waarde toe aan zijn verlichting.

Orbit Scenic Track

Architecturale verlichting

De verlichting van Orbit wordt getypeerd door een sobere, architecturale stijl. Bij deze interieurstijl ligt de focus op het verbeteren van de sfeer in de ruimte. De armaturen zelf trekken de aandacht niet te veel naar zich toe, maar maken het interieur waarin ze zich bevinden wel mooier.

Doordat Orbit streeft naar kwaliteitsvolle verlichting met optimale lichtprestaties, willen heel wat topdesigners en projectontwikkelaars met het merk samenwerken. Dankzij die doortastendheid heeft het Belgische bedrijf ook al meerdere internationale design awards in de wacht gesleept.

Orbit Macaron

Meer dan 100 collecties

Orbit heeft een assortiment van meer dan 100 collecties. Stuk voor stuk zijn het eenvoudige, elegante ontwerpen die bijzonder goed scoren in verschillende interieurs. Er zitten heel wat gelijkaardige collecties in het aanbod, die slechts door kleine details van elkaar verschillen.

Het grootste deel van het assortiment bestaat uit spots, zoals Bogd In Edge en Piccolo No Frame. Deze vorm van verlichting past in zo goed als elke ruimte. Maar er zijn ook designs die wat meer opvallen, waaronder Macaron Vertical.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.