807354389340702

Van dmlights naar Peeq

Je leest het goed, na bijna 20 jaar begint dmlights aan een nieuw hoofdstuk.
We gaan vanaf 4 juli verder onder een andere naam.
Zeg hallo tegen Peeq.

Waarom verandert dmlights van naam?

De naam dmlights bestaat uit twee delen: dm en lights. De ‘dm’ verwijst naar De Meutter, de familienaam van onze oprichter Paul De Meutter en zijn zoon Jef, onze huidige CEO. ‘Lights’ spreekt voor zich. Al van 2004 zijn we de online lichtspecialist.

Beide onderdelen van deze naam blijven ons nauw aan het hart liggen. We blijven hetzelfde familiebedrijf met dezelfde vertrouwde gezichten. Verlichting zal altijd deel uitmaken van ons DNA. Maar we willen verder kijken. Voorbij verlichting, voorbij het verlichten van mooie interieurs. Wij willen zelf die mooie spullen aanbieden waar we al zo lang een licht op schijnen.

”logo peeq

Waarom Peeq?

De naam Peeq verwijst naar het Engelse ‘peek’, wat kijken betekent. ‘To take a peek’ heeft dan weer een bijklank van nieuwsgierigheid. Er valt iets te ontdekken. Dat gevoel willen wij bij onze klanten bereiken. Bij Peeq valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Maar Peeq staat ook voor ‘to peak’. We willen de beste zijn. In service, in productaanbod, in levering en in advies.

Wat mag je verwachten?

Een heleboel veranderingen. Zoals gezegd gaan we ons productgamma uitbreiden. Zo kan je bij Peeq niet enkel meer terecht voor verlichting, maar ook voor woonaccessoires en meubeltjes. Hiervoor werken we samen met vertrouwde partners als Kartell, Muuto en Hay, maar ook nieuwe merken zoals Vipp, Aytm en Ferm Living.

Achter de schermen zijn we ook volop bezig aan een nieuwe website. Met een frisse look, nieuwe functionaliteiten en een nog betere gebruikservaring.

kartell Componibili
Aytm
Hay
Ferm
Muuto
Vipp

Verandert er iets voor mij als klant?

Buiten de aanpassing in productaanbod niet. Je accountgegevens blijven dezelfde, je kan nog steeds je lopende bestellingen, facturen en offertes raadplegen.

Ook de dienstverlening blijft ongewijzigd. Hetzelfde team dat momenteel voor jou paraat staat bij dmlights zal jou binnenkort met de glimlach verderhelpen bij Peeq.

Sneak Peeq?

Wil je al een voorsmaakje van wat er te gebeuren staat? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief. Naast de resterende dmlights promo’s krijg je ook als eerste alle Peeq nieuwtjes in je mailbox.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.