807354389340702

Ontdek meer over Petite Friture

Amélie du Passage

Frisse kijk op design

Het Franse Petite Friture werd in 2009 in het leven geroepen door Amélie du Passage. De esthetische identiteit van dit designmerk is sinds de start organisch gegroeid vanuit 3 kernwaarden: intuïtie, fascinatie en overtuiging.

Petite Friture heeft een frisse kijk op hedendaags design. Centraal staat de creatie van verlichting die meer uitstraalt dan alleen maar schoonheid. Elk ontwerp vertelt dan ook een uniek verhaal en heeft als doel om te verrassen en meerwaarde te creëren in het leven van de gebruiker.

Petite Friture So-Sage

Uiteenlopend productgamma

De verlichting van Petite Friture is speels en toegankelijk. Heel wat van de collecties hebben een conceptuele vormgeving die de ruimte waarin ze zich bevinden samenbrengt tot een harmonieus geheel.

Petite Friture staat bovendien bekend als een merk dat, naast samenwerkingen met gerenommeerde ontwerpers, ook aan jonge en startende designers de kans geeft om hun ontwerpen op de markt te brengen. Deze aanpak zorgt voor een bijzonder uiteenlopend productgamma, met individueel sterke designs die samen toch een mooi, gebalanceerd geheel vormen.

Petite Friture Vertigo

Speelse verlichting

Eén van de populairste ontwerpen is Petite Friture Vertigo, een opvallend design dat ondanks zijn grote omvang toch bijzonder luchtig oogt. Hierdoor voelt deze hanglamp zich zowel thuis in kleinere kamers als in grote ruimtes.

Ook de Mediterranea-collectie kan op veel lof rekenen, dankzij zijn lichte structuur en levendige, geometrische patroon. Dit design werd geïnspireerd op de gewichtloosheid van wasgoed dat hangt te drogen op Mediterraanse balkonnetjes. Een perfect voorbeeld van de symboliek die Petite Friture wilt overbrengen met zijn creaties.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.