807354389340702

Philips inbouwspots

Philips spots

Benadruk het mooie in je interieur

Verlichting in spotvorm vind je bij Philips in alle formaten en stijlen. Daardoor zijn ze geschikt voor diverse doeleinden. Als aangename algemene verlichting of om bepaalde aspecten van je interieur in de spotlight te zetten.

Van 13 oktober tot en met 10 november 2015 zijn tal van Philips, Lirio en Massive spots trouwens verlaagd in prijs. Verlichting aan een spotprijs dus!

Philips promo spots

Populaire Philips spots

Er is veel mogelijk met Philips spots

Denk bij het uitkiezen van je spots na over hoe je de spots wenst te gebruiken. Zijn de spots bedoeld als basisverlichting? Dan ga je - afhankelijk van de grootte van de ruimte - voor een aantal spots om tot een gelijkmatige verlichting te bekomen. Doorgaans zijn vaste spots hiervoor toereikend.

Richtbare spots bieden meer flexibiliteit en zijn geschikt voor het uitlichten van bepaalde delen of blikvangers in je interieur. Verandert je interieur van indeling? Dan wijzig jij gewoon de richting van de spots.

Als je de wanden en het plafond graag strak en modern houdt, zijn inbouwspots een prima keuze. Laat je woning niet (meer) toe inbouwgaten te maken of mag het allemaal wat meer volume hebben? Dan zijn Philips opbouwspots een uitstekend alternatief.

Philips inbouwspots

Philips inbouwspotsNetjes weggewerkt in het plafond. Het aanbod reikt
van halogeen tot LED, van richtbaar tot vast.

Bekijk alle inbouwspots

Philips opbouwspotsZowel voor algemene als voor accentverlichting.
Kies uit enkel- of meervoudige modellen.

Bekijk alle opbouwspots

Een Philips spot voor elke spot

Philips spots keuken
Boven het kookeiland

Overgiet die gezellige avond kokkerellen met huiselijke warm licht van de Philips inbouwspots. Maak er iets lekkers van!

Philips spots slaapkamer
In de slaapkamer

De Philips spots integreren mooi met de architectuur van je kamer. Installeer een dimmer en kom 's avonds helemaal tot rust.

Philips Birdey kinderkamer
En ook voor de kinderkamer

Voor de kleinste spruiten mag het allemaal wat meer kleur bevatten. Fleur de boel helemaal op met o.a. de vrolijke Birdey spotjes.

Populaire modellen

Philips Drive spots

Philips Drive

De Philips Drive spotjes zijn allrounders voor de wand of het plafond. Met hun stevige 75W GU10 lampen brengen ze huiselijk warm wit licht.

Philips Merope inbouwspots

Philips Merope

Subtiele inbouwspotjes als aanvulling op de algemene verlichting. Met hun ingebouwde LED-lichtbron staan ze garant voor een lange en zuinige levensduur.

Philips Pillar opbouwspots

Philips Pillar

Deze opbouw plafondspotjes misstaan in geen enkele ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in wit of zwart en bovendien richtbaar.

Philips Birdey spots

Philips Birdey

Breng leven in de brouwerij met de vogeltjes van de Philips Birdey collectie. Kies uit modellen met een of meerder spots.

Philips Streamers spots

Philips Streamers

Met hun spaarlampen zijn de Streamers spots een en al energie-efficiëntie, je spaart tot 80% elektriciteit uit. Verkrijgbaar in blinkend chroom of mat wit.

Lirio Bloq opbouwspots

Lirio Bloq

De Bloq is een absolute bestseller uit het Lirio assortiment, discreet en toch stijlvol vormt hij een harmonieus geheel met het plafond.

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.