807354389340702
Home > Philips > Disney

Philips Disney


Philips Disney - Schitterende lampjes met je favoriete Disneyfiguren

Philips is het enige verlichtingsmerk dat een officiële Disneycollectie mag aanbieden. In hun gamma nemen ze klassiekers als Mickey en Minnie op, maar ook de laatste nieuwe helden van Planes en de nodige prinsessen passeren de revue.

De CandleLights zijn kindvriendelijke LED-kaarsjes, die simpel geactiveerd kunnen worden, door ze te kantelen. De duurzame behuizing van plastic, zorgen dat ze veilig zijn in elke kinderkamer.

Met de LivingColors Micro tafellampjes wordt de kinderkamer omgetoverd in een diepblauwe oceaan of een groene oase. Met behulp van de kleurencirkel op de lamp kunnen naargelang het model 64 of 256 kleuren gekozen worden. Echte avonturiers kiezen voor de automatische kleurenloop en laten hun verbeelding de vrije loop.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.