807354389340702
Home > Binnenverlichting > Plafondlampen > Opbouw > Plafonnières > Philips Hue Being Being Wit
Philips Hue Being Being Wit
 

Onze excuses, dit product is niet langer beschikbaar.

Onze excuses, dit product is niet langer beschikbaar.


Tot 30 dagen retourneren
Professionele ondersteuning
Grote keuze aan betaalmogelijkheden

Dit artikel is met behulp van de meegeleverde Dimmer Switch onmiddellijk bedienbaar, geen Hue Bridge vereist. Indien je dit artikel later wenst te integreren in een Hue verlichtingssysteem (voor bediening met smartphone), is er wel een Bridge vereist.

Kom meer te weten over het Hue systeem en gamma op onze speciale Philips Hue pagina.

Advies nodig? Onze experts zitten klaar om jou te helpen. Contacteer ons
Productinformatie
Plus en minpunten volgens onze lichtexpert
 
Slimme verlichting
 
Hedendaags design
 
Geen Hue Bridge nodig
 
Niet geschikt voor de badkamer
Over product

Ontwerp Philips Hue Being

De Philips Hue Being is een eenvoudige, ronde plafondlamp. De cirkelvormige, metalen accenten zorgen voor een luxueuze uitstraling. Dankzij zijn eenvoud past de Being in elk interieur.

Kies je favoriete lichtinstellingen

Philips Hue biedt je optimaal licht in vier vooraf ingestelde lichtinstellingen bij je dagelijkse activiteiten. 'Energize' omgeeft je met koel en levendig licht voor een extra boost. Met 'Concentrate' kan je, je concentreren en werken bij nauwkeurig afgesteld, helder wit licht. 'Read' geeft het optimale warme witte licht dat je ogen niet overbelast - ideaal voor bij een goed boek. 'Relax' helpt je ontspannen met een zachte gloed van warm wit licht.

Bepaal de helderheid

Pas de helderheid van je Philips Hue lampen eenvoudig en moeiteloos aan via je mobiele apparaat, zonder nieuwe bedradingen of wanddimmer in je huis.

Bedien vanop afstand

Je kan je verlichting op afstand bedienen waar je ook bent. Controleer op je werk of je bent vergeten je lampen uit te schakelen. En wanneer je 's avonds de oprit op rijdt, springen je lichten door middel van geofencing automatisch aan.

Maak gebruik van een eenvoudige bediening

Bedien je verlichting door met je vinger te vegen met de intuïtieve Hue app. Elke lamp afzonderlijk bedienen, je eigen scènes maken en opslaan, of de lichtvoorinstellingen gebruiken voor een optimale Hue ervaring.

Beknopte specificaties
Type lamp(en)
LED max. 32W
Dimbaar
Ja, Via Externe bediening (Dimmer inbegrepen) WiFi
Waterdichtheid
IP20 Geen/beperkte bescherming
Productafmetingen
∅350 x 51 mm ( ∅ x H )
Technische fiche
PRODUCTREVIEWS
8/10
Uit 1 review(s)

Marc Vandeputte - 26-nov-2017
hue is cool voor onze tieners
Ik heb het HUE systeem voor een ontspanningsruimte voor de kinderen gekocht. Het betreft een combinatie van deze lampen met variaties in wittinten en lange ledstrips die indirect schijnen in alle kleuren. Ze zijn er dol op. Het is zeer gemakklijk in gebruik (werkelijk plug & play, zowel via app als via meegeleverde knop als via bestaande schakelaar). Een zeer belangrijk aandachtspunt is de in mijn ogen beperkte lichtopbrengst in vergelijking met de opgegeven lumen en Watt. Daarom heb ik slechts 4 ipv 5 sterren gegeven. Ik veronderstel dat je voor de kleurvariatei lichtopbrengst voor het menselijk oog moet inleveren. Mijn benchmark in deze zijn de tijdelijke halogeenlampen ECO OSRAM 116W in dezelfde ruimte. Eén 32W Hue lamp produceert aanzienlijk minder licht dan één 116W OSRAM halogeen lamp die op papier iets minder (2135) Lm genereert. Je moet je dus niet laten leiden door de objectieve lichtopbrengst in lumen die voor het menselijk ook anders aanvoelt. 32W Hue zou ik persoonlijk eerder als 16W normale led inschatten. Conclusie: Er gaat voor mij nog altijd niets boven echte halogeenlampen en het dimmen van deze lampen als je je het hogere stroomverbruik kan permitteren, daar het stroomverbruik de werkelijke kost van een lamp bepaalt.
Pluspunten
  • plug & play voor installatie
  • zeer eenvoudig in gebruik.
  • cool voor tieners
Minpunten
  • Beperkte lichtopbrengst voor de opgegeven lm en W
Productvragen
Over dit product werden nog geen vragen gesteld. Heb jij een vraag? Stel ze ons!
Technische details
Technische gegevens
Type lamp(en)
LED max. 32W
Lamp(en) inclusief
Ja
Dimbaar
Ja, Via Externe bediening (Dimmer inbegrepen) WiFi
Waterdichtheid
IP20 Geen/beperkte bescherming
Technische fiche
Licht- en energiespecificaties
Energielabel
Lumen
2400 lm
Lichtkleur
Variabele lichtkleur
Levensduur
25000 u
Installatie en afmetingen
Gebruik
Binnen
Montage
Opbouw
Productafmetingen
∅350 x 51 mm ( ∅ x H )
Design
Collectie
Kleur
Wit
Stijl
Modern
Leveranciernummer
3261031P7
dmlights artikelnummer
MA 3261031P7
EAN/Barcode
8718696159200
Leveringsvoorwaarden
Garantie
2 jaar
Verkoopeenheid
Per stuk
Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.