807354389340702
Home > Slimme verlichting > Toebehoren > Philips Hue Dimmer Switch MA 74315700 Wit
Philips Hue Dimmer Switch MA 74315700 Wit
Leveringstermijn: 1 tot 2 weken

€ 19,99

+
-

€ 19,99   incl. 21% BTW 

+
-
Leveringstermijn: 1 tot 2 weken

Tot 30 dagen retourneren
Professionele ondersteuning

Leveringskosten naar Nederland: € 10,00.
Bij bestelwaarde vanaf € 100: GRATIS levering.
Land wijzigen


Kom meer te weten over het Hue systeem en gamma op onze speciale Philips Hue pagina.

Advies nodig? Onze experts zitten klaar om jou te helpen. Contacteer ons
Productinformatie
Technische details
Technische gegevens
Technische fiche
Design
Collectie
Kleur
Wit
Leveranciernummer
929001173761
dmlights artikelnummer
MA 74315700
EAN
8718696743157
Leveringsvoorwaarden
Leveringstermijn
Garantie
2 jaar
Verkoopeenheid
Per stuk
Over product

Handige dimmer switch

De Hue dimmer switch is er speciaal om jou het leven makkelijker te maken. Deze afstandsbediening laat je toe om heel eenvoudig je lampen aan en uit te schakelen, of 1 van de 4 ingebouwde lichtrecepten te gebruiken. Bovendien dim je de lamp hoe jij het wenst. Wil je de dimmer switch als schakelaar tegen de muur gebruiken? Het montageplaatje tegen de muur bevestigen is zo gebeurd.

Schakelaar of afstandsbediening?

De Philips Hue dimmer switch kan op 2 manieren worden gebruikt. Hang hem net zoals je oude vertrouwde lichtschakelaar aan de muur, of neem de dimmer van het magnetische plaatje en gebruik hem als afstandsbediening. Heerlijk wanneer je even echt geen zin hebt om uit die luie zetel te komen.

Batterijen

Geen draden nodig voor de Hue dimmer switch. Dit draadloze accessoire werkt op batterijen. Zijn de batterijen plat? Je hebt ze in een handomdraai vervangen.

Philips Hue

Hue is het slimme verlichtingssysteem van Philips. Bedien je lampen eenvoudig vanop afstand via je smartphone of tablet. Het Hue-systeem is op te splitsen in 3 segmenten: White, White Ambiance en White & Color Ambiance. Bekijk voor meer uitleg onze speciale Hue-pagina.

PRODUCTREVIEWS
Dit product heeft nog geen reviews. Wees de eerste en schrijf een review!
Productvragen
Over dit product werden nog geen vragen gesteld. Heb jij een vraag? Stel ze ons!
Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden