807354389340702
Home > Slimme verlichting > Starterkits > Philips Hue Starterkit White Ambiance (incl. dimmer) Wit
Philips Hue Starterkit White Ambiance (incl. dimmer) Wit
In voorraad
|
Leveringstermijn: 1 tot 2 werkdagen

€ 129,54

+
-

€ 129,54   incl. 21% BTW 

+
-
In voorraad

Tot 30 dagen retourneren
Professionele ondersteuning

GRATIS levering


Kom meer te weten over het Hue systeem en gamma op onze speciale Philips Hue pagina.

Tweakers Awards 17-18 Winnaar beste smarthomeplatform

Advies nodig? Onze experts zitten klaar om jou te helpen. Contacteer ons
Productinformatie
Beknopte specificaties
Type lamp(en)
3 x E27 (LED) 9,5W
Dimbaar
Ja, Via Externe bediening (Dimmer inbegrepen) WiFi
Waterdichtheid
IP20 Geen/beperkte bescherming
Technische fiche
Over product

Verbind eenvoudig je Hue verlichting

Verbind je Philips Hue lampen met je Wi-Fi via de Hue Bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien je lampen vanaf je smartphone of tablet via de Philips Hue app of voeg schakelaars toe aan je systeem om je lampen in te schakelen. Je kan timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen om je verlichting aan te passen aan jouw ritme.

Bedien vanop afstand

Je kan je verlichting op afstand bedienen waar je ook bent. Controleer op je werk of je bent vergeten je lampen uit te schakelen. En wanneer je 's avonds de oprit op rijdt, springen je lichten door middel van geofencing automatisch aan.

Bepaal de sfeer

Bepaal de juiste sfeer voor elk moment met schitterend, natuurlijk wit licht. Stel met de app de wittinten in, van koel stimulerend daglicht tot ontspannend, warm wit licht. Bepaal zelf de lichtsfeer in huis. Niet te licht. Niet te donker. Precies goed.

Handige dimmer switch

De dimmer switch die in dit starterspakket is inbegrepen, is er speciaal om jou het leven makkelijker te maken. Deze afstandsbediening laat je toe om heel eenvoudig je lampen aan en uit te schakelen, of 1 van de 4 ingebouwde lichtrecepten te gebruiken. Bovendien dim je de lamp hoe jij het wenst. Wil je de dimmer switch als schakelaar tegen de muur gebruiken? Het montageplaatje tegen de muur bevestigen is zo gebeurd.

PRODUCTREVIEWS
7.9/10
Uit 33 review(s)

Florent Baudewyns - Nov 9, 2017
Een extraatje maar kan meer dan wat nodig is...
De lampen zijn gemakkelijk om te installeren. De bridge vereist natuurlijk wel een extra stopcontact en een vrije poort in de modem/router. Het zou makkelijker zijn indien er standaarden bestonden om slimme toestellen allemaal met eenzelfde bridge te kunnen verbinden, wat nog niet volledig op punt is. Ik heb de lampen in het salon geïnstalleerd. De dimmerschakelaar heb ik weinig gebruikt, mijn smartphone heb ik bijna altijd op handbereik. De variatie tussen de verschillende tinten (koud tot warm) is interessant. ’s Ochtends eerst warmer om op te staan, dan iets kouder om goed wakker te worden voor dat ik naar het werk vertrek… ’s Avonds dan weer warmer om van de TV te genieten. Wel kom ik dus meestal op de drie zelfde variaties. Het programmeren van scenarii is handig in een stedelijke context om een (valse) aanwezigheid te programmeren, in combinatie met automatische rolluiken. Ook de ochtendscenario (een licht gedimde licht) is ideaal om zacht wakker te worden… Dit kan wel moeilijker in een slaapkamer wanneer twee partners niet op hetzelfde uur wakker moeten worden :-). Verdere functies heb ik (nog) niet getest. Het kan dus meer dan wat de meeste mensen nodig hebben. Wat het verbruik betreft: is natuurlijk een LED-lamp waardoor het verbruik gedaald is, maar ik merk een licht bijkomend verbruik voor de bridge.
Pluspunten
 • Gemakkelijke installatie
 • Bediening via smartphone
 • Verschillende tinten
 • Laag verbruik
Minpunten
 • Eigenlijk meer mogelijkheden dan nodig

Veer28 - Nov 6, 2017
Hue white
De installatie van de Philips Hue gaat eenvoudig en vrij snel. Wel jammer dat er geen duidelijke handleiding bijzit, dan was het nog iets vlotter gegaan. De bediening qua kleurkeuze gaat ook vrij vlot. Dit kan zowel via de smartphone (dan heb je heel veel kleurkeuzes of via de afstandsbediening (standaard kleurkeuzes die voldoende zijn in het standaard dagelijks gebruik). Het is ook zeer makkelijk dat je de lichten kan dimmen oa via de afstandsbediening. Enige minpunt is dat er maar 1 afstandbediening is voorzien voor de verschillende. lampen. Als niet alle lampen in 1 kamer ophangen of niet in dezelfde omgeving gaat alles meteen aan of uit. De verschillende lampen zijn natuurlijk wel via de app apart te bedienen. De lampen geven een mooi, aangenaam licht in alle verschillende kleurstanden. Dat is voor mij één van de grootste voordelen van dit systeem, dat je van fel licht tot gedempt licht kan gaan met 1 lamp.

Cathy - Nov 5, 2017
Hue white zalig in gebruik
Ik raad Philips Hue aan iedereen aan , het is heel gemakkelijk te installeren. Via de app is het gebruik kinderspel. Je kan er mooi effecten en sferen mee creëren. Het is ook heel handig voor veiligheid. Je kan het instellen dat bepaalde lichten aangaan ook wanneer je niet thuis ben. Mijn favoriet scéne is Tropische schemering, dit geeft een heel ontspannen sfeer in huis.
Pluspunten
 • Makkelijk te installeren
 • Elk moment z’n eigen sfeer
 • Op afstand regelbaar
 • Programmeerbaar
 • Wakker worden met een zalige gloed

Jessica Van Doren - Nov 4, 2017
Hue White Ambiance, de perfecte sfeermaker
De Hue White Ambiance lampen, zorgen op elk moment voor de juiste sfeer, lichtsterkte. Makkelijk en snel te installeren. Steeds de juiste sfeer in de woonkamer, de slaapkamer en de kinderkamer. Veel licht bij lezen, gedimd licht bij tv kijken. De lampen bedienen kan eenvoudig met schakelaar. De Hue app is heel erg handig! Zo kan je hier instellen dat de lamp je 's morgens zachtjes wakker maakt, door op een zelf te kiezen tijd, meer licht te geven. En bij het slapen gaan kan je ze instellen om geleidelijk te dimmen. Dit laatste gebruik ik bij mijn dochter zodat ze weet dat ze nog heel even wakker mag blijven tot het licht helemaal uit. Ook heel handig in de app is dat je kan instellen dat het licht aangaat wanneer je thuiskomt op basis van jouw gsmlocatie, zo kom je nooit meer thuis in een donker huis. Wanneer je op vakantie gaat kan je gebruik maken van timers zodat het licht af en toe aan en uit gaat, zodat het lijkt of je thuis bent, of je kan gewoon via de app, vanop je vakantiebestemming thuis de lampen aan/uit doen. Mijn dochter vergeet regelmatig het licht op haar kamer uit te doen, zeer handig dat ik dit gewoon van beneden uit kan doen ipv dat ik 2 verdiepen omhoog moet. De ambilight + hue app lijkt mij ook heel fijn, alleen werkt het bij ons maar heel even wordt de connectie dan verbroken. De app iLightShow is ook een fijne app, die ervoor zorgt dat de verlichting zich aanpast op de tonen van de muziek. Supergemakkelijk is het gebruik van widgets die je zelf kan instellen op iphone en applewatch (nog handiger dan via iphone), zodat je direct de juiste sfeer kan creëren. Een snelle bediening kan ook via de spraakoptie Sirie op Iphone , hier kan je gewoon zeggen welke lampen je aan/uit wil zetten. Ik ben zeer benieuwd naar de werking van verdere apps en de Hue White en color lampen ga ik vast en zeker ook nog eens uitproberen.
Pluspunten
 • bediening via smartphone
 • bediening ook als je niet thuis bent
 • verschillende apps
Minpunten
 • de prijs

Annelies - Nov 4, 2017
ik ben fan
De lampen hebben volledig mijn wens vervult! Ik koos bewust nietvoor de gekleurde lampen maar standaard wit. Ik was in het begin een beetje bang dat het licht te wit zou kunnen zijn laar dit is niet het geval. Nu kunnen we in ons salon het licht dimmen en de omgeving gezellig en niet te licht maken tijdens het tv kijken! De installatie verliep zeer gemakkelijk. Nadat ik de test deed bij mijn mama probeerde ik het in onze living waar nog geen internet aanwezig was, het stelde me wat teleur dat je met de afstandsbediening enkel de lichten niet kan bedienen maar nu we het internet in orde maakten zijn de lampen weer volledig te bedienen. De app is zeer gebruiksvriendelijk en echt ideaal om de juiste sfeer te scheppen. Dit omdat de app de 3 lampen apart van elkaar kan dimmen, wat moeilijker is met de afstandsbediening. Volgende stap, armaturen aankopen!
Pluspunten
 • Gebruiksvriendelijk
 • Goede sfeer
 • Makkelijke, snelle installatie
Minpunten
 • Prijs, is wel een investering
Productvragen
Over dit product werden nog geen vragen gesteld. Heb jij een vraag? Stel ze ons!
Technische details
Technische gegevens
Type lamp(en)
3 x E27 (LED) 9,5W
Dimbaar
Ja, Via Externe bediening (Dimmer inbegrepen) WiFi
Waterdichtheid
IP20 Geen/beperkte bescherming
Technische fiche
Licht- en energiespecificaties
Energielabel
Lumen
806 lm
Lichtkleur
Variabele lichtkleur
Levensduur
25000 u
Installatie en afmetingen
Gebruik
Binnen
Design
Collectie
Kleur
Wit
Leveranciernummer
929001000000
dmlights artikelnummer
MA 72892500
EAN
8718696728925
Leveringsvoorwaarden
Leveringstermijn
Garantie
2 jaar
Verkoopeenheid
Per stuk
Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden