807354389340702
Home > Slimme verlichting > Starterkits > Philips Hue White Ambiance Starter Kit Wit
Philips Hue White Ambiance Starter Kit Wit
IN VOORRAAD
|
Leveringstermijn: 1 tot 2 werkdagen

€ 116,61

+
-

Hue White Ambiance Starter Kit. 3 lampen (lichtkleur), 3xE27 (LED) 9,5W 2200-6500K (variabel) 806Lm 230V, 1 Hue schakelaar, 1 Bridge, 1 ethernet-netwerkkabel, 1 voedingsadapter inbegrepen.Ga naar de technische details

€ 116,61   incl. 21% BTW 

+
-
IN VOORRAAD
| Leveringstermijn: 1 tot 2 werkdagen

Tot 30 dagen retourrecht
Professionele ondersteuning

GRATIS levering


Kom meer te weten over het Hue systeem en gamma op onze speciale Philips Hue pagina.

Tweakers Awards 17-18 Winnaar beste smarthomeplatform

TECHNISCHE DETAILS

Technische gegevens
Type lamp(en)
3 x E27 (LED) 9,5W
Dimbaar
Ja, Via Externe bediening (Dimmer inbegrepen) WiFi
Waterdichtheid
IP20 Geen/beperkte bescherming
Technische fiche
Licht- en energiespecificaties
Energielabel
Lumen
806 lm
Lichtkleur
Variabel
Levensduur
25000 u
Installatie en afmetingen
Gebruik
Binnen
Design
Collectie
Kleur
wit
Leveranciernummer
929001200161
dmlights artikelnummer
MA 72892500
EAN
8718696728925
Leveringsvoorwaarden
Leveringstermijn
1 tot 2 werkdagen

Meer over verzendingen
Garantie
2 jaar
Verkoopeenheid
Per stuk

OVER PRODUCT

Verbind eenvoudig je Hue verlichting

Verbind je Philips Hue lampen met je Wi-Fi via de Hue Bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien je lampen vanaf je smartphone of tablet via de Philips Hue app of voeg schakelaars toe aan je systeem om je lampen in te schakelen. Je kan timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen om je verlichting aan te passen aan jouw ritme.

Bedien vanop afstand

Je kan je verlichting op afstand bedienen waar je ook bent. Controleer op je werk of je bent vergeten je lampen uit te schakelen. En wanneer je 's avonds de oprit op rijdt, springen je lichten door middel van geofencing automatisch aan.

Bepaal de sfeer

Bepaal de juiste sfeer voor elk moment met schitterend, natuurlijk wit licht. Stel met de app de wittinten in, van koel stimulerend daglicht tot ontspannend, warm wit licht. Bepaal zelf de lichtsfeer in huis. Niet te licht. Niet te donker. Precies goed.

Handige dimmer switch

De dimmer switch die in dit starterspakket is inbegrepen, is er speciaal om jou het leven makkelijker te maken. Deze afstandsbediening laat je toe om heel eenvoudig je lampen aan en uit te schakelen, of 1 van de 4 ingebouwde lichtrecepten te gebruiken. Bovendien dim je de lamp hoe jij het wenst. Wil je de dimmer switch als schakelaar tegen de muur gebruiken? Het montageplaatje tegen de muur bevestigen is zo gebeurd.

PRODUCTVRAGEN

Vraag:
Kan deze lamp aan- en uitgeschakeld worden met een traditionele schakelaar?
Sep 16, 2015
Antwoord:

Ja, dit kan. Als u deze aan- en uitschakelt met een gewone schakelaar, gaat de lichtkleur naar 2700K warm wit.


Vraag:
Zit je met een vraag over de Philips Hue of Friends of Hue producten?
Sep 16, 2015
Antwoord:

Vind een antwoord in onze veelgestelde vragen over Philips Hue.


Vraag:
Kan ik dit product aansluiten op de bridge die ik al reeds in mijn bezit heb?
Jun 27, 2016
Antwoord:

Alles uit de Hue-reeks kan worden bediend met de Hue-Bridge.
Je kan tot maximaal 50 Hue lampen en accessoires aansluiten op de bridge.


Vraag:
Is het mogelijk om de Hue lampen per groep in te schakelen zodat bv. alleen de linkerzijde in de ruimte verlicht wordt?
Jun 30, 2016
Antwoord:

Ja, dit is mogelijk!

Een scene aanmaken doe je als volgt.

 • Open de gratis Philips Hue app
 • Klik rechtsboven op het + teken
 • Kies voor 'Foto'

Je ziet nu een scherm met voorbeeldfoto's. Kies een foto met de gewenste kleur voor de lampen in of de foto met regenboog om direct vrijwel alle kleuren te kunnen gebruiken.
De foto verschijnt in het groot. Zorg dat alle kleuren die je wil gebruiken binnen het kader vallen. Klik rechtsboven op 'Gereed'

Nu verschijnt de foto met kleurpotloden én daarboven een vlak voor de wittinten. Kies welke lampen je in de scene wil opnemen.
Rechtsonder zie je een driehoekje, deze kan je naar boven slepen, dan kan je middels de 'checkboxes' aanvinken welke lampen in deze verlichtingsscene wel of niet zijn opgenomen. Of op tablets: je kan direct rechts in beeld middels de 'checkboxes' kiezen welke lampen wel en niet meedoen in de scene. Sleep de bolletjes van de lampen naar een gewenste kleur op de foto, of in het vlak boven de foto om een wit tint te kiezen.

Klik op de bolletjes en gebruik de schuif bovenaan om de gewenste dimstand te kiezen. Je kan de bolletjes ook op elkaar slepen, dan vormen ze een groepje. Je kan dan voor alle lampen in het groepje tegelijk de kleur of wit tint en dimstand kiezen.

Klik rechtsboven op 'Bewaar'. Typ dan de scene naam in. Je keert nu terug naar het hoofdscherm. Met een druk op de scene zullen alle lampen direct de juiste kleur en dimstand hebben.

Als dit is gelukt, kan je naar wens de overige scenes aanmaken.

Vanaf dan heb je voor iedere situatie met 1 druk op de knop jouw ideale verlichting!


Vraag:
Kan de Philips Hue gebruikt worden in de badkamer of in andere vochtige plaatsen?
Jun 30, 2016
Antwoord:

Uitgezonderd van deze producten kan Philips Hue niet gebruikt worden in de badkamer.

PRODUCTREVIEWS

7.9/10
Uit 33 review(s)

Nov 9, 2017
Een extraatje maar kan meer dan wat nodig is...
Florent Baudewyns

De lampen zijn gemakkelijk om te installeren. De bridge vereist natuurlijk wel een extra stopcontact en een vrije poort in de modem/router. Het zou makkelijker zijn indien er standaarden bestonden om slimme toestellen allemaal met eenzelfde bridge te kunnen verbinden, wat nog niet volledig op punt is. Ik heb de lampen in het salon geïnstalleerd. De dimmerschakelaar heb ik weinig gebruikt, mijn smartphone heb ik bijna altijd op handbereik. De variatie tussen de verschillende tinten (koud tot warm) is interessant. ’s Ochtends eerst warmer om op te staan, dan iets kouder om goed wakker te worden voor dat ik naar het werk vertrek… ’s Avonds dan weer warmer om van de TV te genieten. Wel kom ik dus meestal op de drie zelfde variaties. Het programmeren van scenarii is handig in een stedelijke context om een (valse) aanwezigheid te programmeren, in combinatie met automatische rolluiken. Ook de ochtendscenario (een licht gedimde licht) is ideaal om zacht wakker te worden… Dit kan wel moeilijker in een slaapkamer wanneer twee partners niet op hetzelfde uur wakker moeten worden :-). Verdere functies heb ik (nog) niet getest. Het kan dus meer dan wat de meeste mensen nodig hebben. Wat het verbruik betreft: is natuurlijk een LED-lamp waardoor het verbruik gedaald is, maar ik merk een licht bijkomend verbruik voor de bridge.
Pluspunten
 • Gemakkelijke installatie
 • Bediening via smartphone
 • Verschillende tinten
 • Laag verbruik
Minpunten
 • Eigenlijk meer mogelijkheden dan nodig

Nov 6, 2017
Hue white
Veer28

De installatie van de Philips Hue gaat eenvoudig en vrij snel. Wel jammer dat er geen duidelijke handleiding bijzit, dan was het nog iets vlotter gegaan. De bediening qua kleurkeuze gaat ook vrij vlot. Dit kan zowel via de smartphone (dan heb je heel veel kleurkeuzes of via de afstandsbediening (standaard kleurkeuzes die voldoende zijn in het standaard dagelijks gebruik). Het is ook zeer makkelijk dat je de lichten kan dimmen oa via de afstandsbediening. Enige minpunt is dat er maar 1 afstandbediening is voorzien voor de verschillende. lampen. Als niet alle lampen in 1 kamer ophangen of niet in dezelfde omgeving gaat alles meteen aan of uit. De verschillende lampen zijn natuurlijk wel via de app apart te bedienen. De lampen geven een mooi, aangenaam licht in alle verschillende kleurstanden. Dat is voor mij één van de grootste voordelen van dit systeem, dat je van fel licht tot gedempt licht kan gaan met 1 lamp.

Nov 5, 2017
Hue white zalig in gebruik
Cathy

Ik raad Philips Hue aan iedereen aan , het is heel gemakkelijk te installeren. Via de app is het gebruik kinderspel. Je kan er mooi effecten en sferen mee creëren. Het is ook heel handig voor veiligheid. Je kan het instellen dat bepaalde lichten aangaan ook wanneer je niet thuis ben. Mijn favoriet scéne is Tropische schemering, dit geeft een heel ontspannen sfeer in huis.
Pluspunten
 • Makkelijk te installeren
 • Elk moment z’n eigen sfeer
 • Op afstand regelbaar
 • Programmeerbaar
 • Wakker worden met een zalige gloed

Nov 4, 2017
Hue White Ambiance, de perfecte sfeermaker
Jessica Van Doren

De Hue White Ambiance lampen, zorgen op elk moment voor de juiste sfeer, lichtsterkte. Makkelijk en snel te installeren. Steeds de juiste sfeer in de woonkamer, de slaapkamer en de kinderkamer. Veel licht bij lezen, gedimd licht bij tv kijken. De lampen bedienen kan eenvoudig met schakelaar. De Hue app is heel erg handig! Zo kan je hier instellen dat de lamp je 's morgens zachtjes wakker maakt, door op een zelf te kiezen tijd, meer licht te geven. En bij het slapen gaan kan je ze instellen om geleidelijk te dimmen. Dit laatste gebruik ik bij mijn dochter zodat ze weet dat ze nog heel even wakker mag blijven tot het licht helemaal uit. Ook heel handig in de app is dat je kan instellen dat het licht aangaat wanneer je thuiskomt op basis van jouw gsmlocatie, zo kom je nooit meer thuis in een donker huis. Wanneer je op vakantie gaat kan je gebruik maken van timers zodat het licht af en toe aan en uit gaat, zodat het lijkt of je thuis bent, of je kan gewoon via de app, vanop je vakantiebestemming thuis de lampen aan/uit doen. Mijn dochter vergeet regelmatig het licht op haar kamer uit te doen, zeer handig dat ik dit gewoon van beneden uit kan doen ipv dat ik 2 verdiepen omhoog moet. De ambilight + hue app lijkt mij ook heel fijn, alleen werkt het bij ons maar heel even wordt de connectie dan verbroken. De app iLightShow is ook een fijne app, die ervoor zorgt dat de verlichting zich aanpast op de tonen van de muziek. Supergemakkelijk is het gebruik van widgets die je zelf kan instellen op iphone en applewatch (nog handiger dan via iphone), zodat je direct de juiste sfeer kan creëren. Een snelle bediening kan ook via de spraakoptie Sirie op Iphone , hier kan je gewoon zeggen welke lampen je aan/uit wil zetten. Ik ben zeer benieuwd naar de werking van verdere apps en de Hue White en color lampen ga ik vast en zeker ook nog eens uitproberen.
Pluspunten
 • bediening via smartphone
 • bediening ook als je niet thuis bent
 • verschillende apps
Minpunten
 • de prijs

Nov 4, 2017
ik ben fan
Annelies

De lampen hebben volledig mijn wens vervult! Ik koos bewust nietvoor de gekleurde lampen maar standaard wit. Ik was in het begin een beetje bang dat het licht te wit zou kunnen zijn laar dit is niet het geval. Nu kunnen we in ons salon het licht dimmen en de omgeving gezellig en niet te licht maken tijdens het tv kijken! De installatie verliep zeer gemakkelijk. Nadat ik de test deed bij mijn mama probeerde ik het in onze living waar nog geen internet aanwezig was, het stelde me wat teleur dat je met de afstandsbediening enkel de lichten niet kan bedienen maar nu we het internet in orde maakten zijn de lampen weer volledig te bedienen. De app is zeer gebruiksvriendelijk en echt ideaal om de juiste sfeer te scheppen. Dit omdat de app de 3 lampen apart van elkaar kan dimmen, wat moeilijker is met de afstandsbediening. Volgende stap, armaturen aankopen!
Pluspunten
 • Gebruiksvriendelijk
 • Goede sfeer
 • Makkelijke, snelle installatie
Minpunten
 • Prijs, is wel een investering

Nov 4, 2017
Goede keuze. Een aanrader
Hedwig Van Baelen

Hue is een goede keuze. Makkelijk te installeren en tal van mogelijkheden. Had dit product reeds gezien bij vrienden en had toen al interesse. Gebruik via de app en de afstandsbediening is handig en eenvoudig. Ik vind het vooral handig dat de lichten van op afsrand kunnen bestuurd worden. Zeker nu het vroeg donker is. Zo brandt er altijd licht en lijkt het of er iemand thuis is. Het licht is ook zeer aangenaam. Voordeel dat je kan switchen in de lichtsterkte en warmte van de kleur. Op maximale sterkte ideaal om te lezen of handwerk te doen. Op zachte warme stand, zalig bij een goede film en een glaasje wijn. Nu zorgt niet enkel muziek en kaarsen voor de juiste sfeer. Heb al lang spijt dat we niet gekozen hebben voor de White & Color Ambiance. Lijkt me zalig als de lichten mee reageren op de muziek en met de tv. Ga de komende dagen vooral,experimenteren met de andere apps’s Wij zijn fan!
Pluspunten
 • Gemakkelijk te installeren
 • Handig,in gebruik
 • Tal van mogelijkheden

Nov 4, 2017
schitterend !
Elly Remans

In tegenstelling wat anderen beweren was de aansluiting kinderspel ! Het voordeel is vooral dat de kleur aangepast kan worden aan onze behoeftes. Ik zou zeker lampen willen bijkopen, ook het dimsisteem werkt super van op afstand via de iPhone.
Pluspunten
 • Dimmer
 • De vier verschillende kleuren
 • Afstand te regelen
 • App
 • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
 • Duur
 • Afstandsbediening

Nov 3, 2017
mooi wit licht
Mieke Duthoo

de lampen in het pakket geven prachtig wit licht, in verschillende kleuren en verschillende sterkes! Alleen is het installeren een stuk minder eenvoudig dan op het 1 zicht lijkt. Ik heb in elk geval problemen problemen met het gebruik van de app! Maar de dimmer switch werkt wel uitstekend en doet de nodige dienst. Het is wel wennen die te gebruiken in plaats van de vaste lichtknop...
Pluspunten
 • mooie witte lichtkleuren
 • interessante dimmer
Minpunten
 • prijs
 • inconsequente werking van app

Nov 3, 2017
Leuk, maar geen meerwaarde
VPC

In eerste instantie was ik heel enthousiast over deze lampen. Heel gemakkelijk te installeren, en leuk om mee te spelen. We hebben de lampen dan eens verhangen, en toen hadden we wat problemen; de app kon de lampen niet localiseren. Op zich vind ik het wel leuk om in huis te hebben, maar voor die prijs vind ik het geen meerwaarde.
Pluspunten
 • Gezellige sfeer
 • Bedienen op afstand
Minpunten
 • Duur
 • Hoe energiezuinig?

Nov 2, 2017
Toveren met licht
Tinne

Een week geleden verving ik enkele van mijn lampen door Philips Hue-lampen/de E27 Starter Kit White Ambiance. Hoe de installatie dient te gebeuren, staat kort en bondig uitgelegd op de verpakkingsdoos. Geen vervelende handleiding dus, maar een eenvoudig stappenplan zonder veel gedoe. De eerste dagen werkte ik zonder de app, maar met de bijhorende afstandsbediening. De lichten van in het bed doven, dit vond ik best bijzonder! Sinds enkele dagen gebruik ik ook de app op mijn smartphone. Helemaal verbaasd door de mogelijkheden, ik noem het 'toveren met licht'. Een boek lezen, we switchen naar 'Read'. Nog wat thuis-werken, een switch naar 'Concentrate'. Ook om in slaap vallen is er een module. Over de periode van een half uur, dimt de lamp in de slaapkamer beetje bij beetje. Om uiteindelijk helemaal uit te gaan. Zo ook met opstaan. Beetje bij beetje gaat de lamp aan. Zalig wakker worden. Philips Hue heeft nog meer mogelijkheden, dit zijn de 'scenes'/voorgeprogrammeerde lichtmogelijkheden die je via de app kan vinden (een bepaalde setting creëren, de lampen kunnen ook feller en feller gaan branden wanneer je dichter bij huis komt, of zelfs uitgaan wanneer we weg gaat, maar daarmee moet je voortdurend met het internet verbonden zijn en dat hoeft voor mij niet). Deze dingen ontdek ik beetje bij beetje. Als eerste indruk ben ik best enthousiast! De app staat op mijn gsm, mijn vriend bedient de lampen nog met de schakelaar. Dit is gelukkig geen probleem. Simpel, wanneer de lampen met de schakelaar zijn aan/uit gedaan, moet je eerst terug 'contact' maken. Ook dit is makkelijk: je doet de lamp aan, en je kan weer met je smartphone aan de slag. Op dit moment ben ik nog beetje bij beetje ontdekken, mogelijkheid per mogelijkheid, ik ben en blijf enthousiast over de Philips Hue. De Starter Kit bestaat uit lampen waarmee je je verschillende soorten wit licht kan creëren, maar via die Starter Kit is uitbreiding makkelijk mogelijk. Je kan tot 50 lampen bedienen met één zg. 'Bridge'. Ik ben er zeker van dat deze Kit ooit uitgebreid gaat worden met Color-lampen om nog meer magie aan m'n huis toe te voegen.
Pluspunten
 • Makkelijk te installeren
 • Vele mogelijkheden
 • Afzonderlijke dimmer
Minpunten
 • Slechts één dimmer voor 3 lampen
© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.