807354389340702

Ontdek meer over Schneider Electric

Veiligheid

Uw veiligheid is onze prioriteit

Schneider Electric zorgt voor een eenvoudig te beheren elektrische beveiliging met Acti9. Daarnaast kent u gemoedsrust dankzij Wiser Energy die de veiligheid van uw woning en diens elektrische installaties monitort en meldingen uitstuurt bij problemen. Verder zorgen onze sensoren niet alleen overdag, maar ook 's avonds voor uw veiligheid door uw buitenlampen te activeren bij menselijke aanwezigheid.
Open de brochure Residentiële toepassingen >

Duurzaamheid

Duurzaamheid en levenskwaliteit staan centraal

Duurzaamheid staat centraal in onze acties en doelstelling. We houden het echter niet alleen bij praten over energie, maar we maken ook deel uit van de oplossing. Daarom doen we er alles aan om dankzij een energieneutrale woning uw levenskwaliteit te verbeteren in combinatie met kostenbesparingen. Onze laadoplossingen voor elektrische wagens (EVlink) zijn daar een mooi voorbeeld van.
Open de brochure EVlink >

Energie-efficiëntie

Ontdek de ideale oplossing voor een energie-efficiënte woning

Elektriciteit en de digitale wereld zijn overal om ons heen. Door deze twee elementen te combineren hebben we slimme oplossingen ontwikkeld waarmee u een nieuwe dimensie toevoegt aan uw woning wat betreft veiligheid, comfort en duurzaamheid. Zo biedt ons gamma KNX huisautomatisatie u een modern en intelligent bouwregelsysteem, en zorgen onze PowerTag draadloze energiesensoren, gecombineerd met Wiser Energy, voor real-time monitoring en meting van uw energie en vermogen.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.