807354389340702

Ontdek meer over Segula

Segula Vintage

Edison gloeilamp

Verlang je terug naar de "goede oude tijd" met de romantische gloeilampverlichting? Segula komt met de oplossing. Door LED-lampen te ontwikkelen die zowel de schoonheid van de oude gloeilampen uitstralen als de efficiëntie van LED-lampen hebben ze vele harten veroverd. Hiermee trachten ze een ode te brengen aan de Edison-lamp, wat in onze ogen zeker gelukt is.

Segula

Een stukje technologie

Uiteraard is hier heel wat onderzoek voor uitgevoerd om tot dit resultaat te komen. Als we even de Segula-lampen van dichterbij bekijken, zien we dat deze filigraan LED-elementen van de hoogste kwaliteit bevatten. Naast een aangename lichtkleur van 2200 tot 2600 Kelvin zien deze er ook nog eens prachtig uit. De passieve koeling van de LED zorgt ervoor dat de lamp niet te warm wordt en zo dus langer mee kan gaan.

Segula

Voor ieder wat wils

Segula heeft enkele prachtige collecties op de markt gebracht. De vintage line doet er alles aan om je nostalgische gevoelens op te wekken en je terug te doen denken aan de klassieke Edison lampen. Ook de bright line neemt een duik in de tijd. Deze collectie haalt het beste in de designs van de jaren '50 en '60 naar boven. Wil je het liever iets strakker en moderner? Dan is de design line zeker iets voor jou. De ambient line heeft dan weer als voordeel dat je de kleurtemperatuur eenvoudig kan aanpassen.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.