807354389340702

Ontdek meer over Seletti

Een bonte beestenboel

Dieren zijn een vaak terugkomend thema in de verlichting van Seletti. Vooral voor apen en muizen hebben de ontwerpers van het Italiaanse designlabel een voorliefde. Van zowel de Mouse als Monkey lampen zijn er volledige collecties beschikbaar. Van de aapjes bestaan er zelfs outdoor varianten.

Geen fan van apen of muizen? Geen nood. Ook vogels, katten, olifanten en zelfs dinosaurussen hebben hun weg gevonden naar de Seletti dierentuin. Welke je ook kiest, je haalt sowieso een beestig leuk interieuraccessoire in huis.

Made in Italy

De Seletti collectie oogt zeer speels, maar vergis je niet. Dit is op en top Italiaans design. Al sinds 1964 streeft het bedrijf uit Cicognara naar vooruitgang, innovatie en originaliteit. Bij de ontwikkeling van hun producten dragen ze creativiteit steeds hoog in het vaandel, zonder ooit aan professionaliteit in te boeten.

Met hun collecties willen ze kunst mixen met iconen uit het dagelijkse leven. Het visuele en functionele gaan hand in hand. Zo willen ze voor hun klanten verlichting creëren die past binnen een unieke, persoonlijke en leuke levensstijl.

Alles voor een uniek interieur

De Seletti lampen zorgen in elk interieur voor een opvallend accent. Wil je die lijn doortrekken doorheen je hele huis, dan kan je bij Seletti ook nog terecht voor meubels, servies en interieuraccessoires.

Uiteraard bestaat deze wooncollectie ook stuk voor stuk uit opvallende designs. Samenwerkingen met andere eigenzinnige namen uit de design- en modewereld (Toiletpaper, Studio Job, Diesel) zorgen ervoor dat de Seletti collectie erg uiteenlopend is en toch zeer kenmerkend blijft.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.