807354389340702

Ontdek meer over Serien

Manfred Wolf

Het verhaal achter Serien

Dit Duitse merk is ontstaan in de Offenbach College of Design. Twee studenten, Manfred Wolf en Jean-Marc da Costa, hadden er voor een schoolopdracht verschillende armaturen ontworpen. Hiermee trokken ze naar de Cologne Furniture Fair van 1985. Dat was zo’n succes dat slechts een half jaar later hun creaties in meer dan 30 verlichtingswinkels te vinden waren. En zo was Serien geboren.

Serien Slant

De zoektocht naar perfectie

Serien streeft naar de perfectie. Enkel wanneer het design en het technische plaatje niet langer verbeterbaar zijn, worden de armaturen op de markt gebracht. Dat is een van de redenen waarom Serien zo populair werd. Deze bedrijfsfilosofie zorgt namelijk keer op keer voor stijlvolle ontwerpen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen – iets wat consumenten zeker kunnen appreciëren.

Serien Pan Am

Minimalisme

Bij Serien houdt men van minimalisme. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar de Job tafellamp of de SML wandlamp. Beide ontwerpen vallen niet op door excentrieke vormen, maar door hun eenvoud. Zoals Manfred Wolf zei: “Light is like perfume: really good when it has already served its purpose before people notice it.” Goede verlichting moet opgaan in de ruimte en niet opvallen als een doorn in het oog. Deze focus op eenvoud geeft de Serien verlichting een tijdloos karakter. Zelfs binnen tien of twintig jaar zullen deze plafond-, tafel-, vloer- en wandlampen er nog goed uitzien.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.