807354389340702

Louis Poulsen PH

Toffe tafellampjes

Voor de zithoek of het nachtkastje

Een tafellamp vormt een fraaie aanvulling op de basisverlichting en fungeert tegelijk als decorstuk. Laat je erdoor vergezellen bij het relaxen in de zithoek of als nachtlampje naast je bed.

Een bijkomend voordeel is: ze zijn verplaatsbaar. Bij herindelingen bieden ze weinig weerstand. Laat je verrassen door de vele vormen, kleuren en materialen van onze collectie tafellampen. Allen eersteklas sfeermakers!

Philips Gilbert

Stijlvolle staanlampen

Voor de leeshoek

Oogt die hoek van de woonkamer nog wat kaal of gewoon donker? Met een bevallige staanlamp vul je de ruimte met licht en stijl. Psst, jullie huidige lamp beu zijn, is trouwens ook een perfect gerechtvaardigde reden om een nieuwe te kopen.

Ons aanbod is groot, dat weten we. Daarom zetten we enkele toppers uit het gamma in de kijker. Wedden dat er eentje tussen zit die jouw woonkamer of leeshoek weet op te fleuren?

Gubi Multi-Lite

Prachtige pendellampen

Voor boven de eettafel

“Het juiste licht doet eten,” zeggen wij hier wel eens. Net zoals licht dat diner met vrienden pas echt gezellig maakt. Een gepaste hanglamp boven de tafel doet wonderen.

Ga je voor een enkele omvangrijke hanglamp of liever een rij kleinere pendellampjes? De keuze is aan jou. Hopelijk komt onze selectie sfeerbrengers van pas.

Modular Lighting Trapz

Welgevormde wandlampen

Voor aanvullend sfeerlicht

Te felle contrasten tussen licht en donker in een ruimte maken het vermoeiend voor je ogen. Wandlampen gaan dit tegen. Samen met de basisverlichting (vaak via plafond) zorgen ze voor een egaal verdeelde verlichting.

Precies voor die toepassing maakten wij een lijstje wandlampen. Indirect op- en neerwaarts licht of zacht diffuus licht… Welke lamp vult binnenkort dat lege plekje op aan jouw muur?

Flos Kelvin

Behaaglijke bureaulampen

Voor jouw (thuis)kantoor

De uitgelezen metgezel om je kantoorwerk mee te lijf te gaan is een van onze bureaulampen. Speciaal voor jou plooien ze zich in alle richtingen. Zo krijg jij het licht steeds op de juiste plek.

Zou een designklassieker van Artemide en Flos niet enig staan op jouw bureau? Of ben jij meer fan van recenter designwerk? Hoe dan ook, iedereen komt aan zijn trekken.

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.