807354389340702
Home > SLV > Enola

SLV Enola

SLV Enola: voor ieder wat wils

Ontdek de uitgebreide collectie

De Enola collectie bestaat uit een heel gevarieerd aanbod aan zowel binnen- als buitenverlichting. Laten we beginnen met de stijlvolle binnenverlichting: de elegante en minimalistische pendel voelt zich thuis in de meest uiteenlopende interieurstijlen, en is zowel prachtig op zichzelf als in een cluster met meerdere pendels. De richtbare spotverlichting biedt je dan weer licht waar jij het nodig hebt. Gedaan met donkere hoekjes in huis!

Waterbestendige gevelverlichting

Ook de Enola buitenverlichting verdient de aandacht. Zo vind je in deze collectie twee plafondspots terug en een grote keuze aan wandlampen voor je gevel. Je kan steeds kiezen tussen een rond of een vierkant model, en tussen een lamp die enkel naar boven of naar onder schijnt of eentje die in de twee richtingen licht geeft. Maar allemaal hebben ze twee dingen met elkaar gemeen: de stijlvolle kleur in antraciet én de ingebouwde ledverlichting met variabele lichtkleur.

Geniet van 5 jaar garantie

Het Duitse verlichtingsbedrijf SLV draagt kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel, en die kenmerken vinden we ook terug in deze Enola collectie. Alle producten van SLV hebben een hoge afwerkingsgraad, en daarom krijg jij maar liefst 5 jaar garantie op alle lampen van dit verlichtingsbedrijf.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.