807354389340702
Home > SLV > Horn

SLV Horn


SLV Horn: een subtiele maar praktische verlichtingsoplossing

Functionaliteit troef

Inbouwspots vormen de basis van ieder lichtplan. Je vindt ze voornamelijk terug in de keuken of de dressing, maar je kan ze werkelijk in elke ruimte toepassen. In de Horn collectie van SLV vind je ongetwijfeld de perfecte inbouwspot voor jouw project.

De ultieme verlichtingsoplossing

Ontdek de SLV Horn dubbele inbouwspot en haal het beste uit je verlichting. Deze dubbele lichtbron biedt niet alleen dubbel zoveel licht, maar de spotjes zijn ook beiden makkelijk richtbaar. Zo heb jij steeds licht waar je het nodig hebt.

Geniet van 5 jaar garantie

Het Duitse verlichtingsbedrijf SLV draagt kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel, en die kenmerken vinden we ook terug in deze Horn collectie. Alle producten van SLV hebben een hoge afwerkingsgraad, en daarom krijg jij maar liefst 5 jaar garantie op alle lampen van dit verlichtingsbedrijf.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.