807354389340702
Home > SLV > HV 3 circuit track

SLV HV 3 circuit track

SLV HV 3 Circuit Track: een allesomvattende collectie

Stel je volledige railverlichtingsysteem samen met SLV

Alles wat je nodig hebt om je driefasenrail samen te stellen vind je terug in deze collectie. Eens je weet welke vorm je wil maken met de rails of waar de verlichting moet komen, kan je uitrekenen hoeveel rails, connectoren en eindkappen je nodig hebt. Het moeilijkste is misschien nog wel het uitkiezen van de armaturen: ga jij voor een handig richtbare spot, een echte blikvanger of een leuke hanglamp? De keuze is aan jou. Ook als je jouw eigen hanglampen wil uitkiezen kan je deze ophangen aan je rail, want in deze collectie vind je ook een adapter terug die ervoor zorgt dat elke hanglamp (van maximum 5kg) kan worden gemonteerd op je railverlichtingsysteem.

Ontdek de voordelen van railverlichting

Railverlichting is wellicht de meest flexibele verlichtingsoplossing uit ons assortiment. Met behulp van slechts één stroompunt kan je een hele kamer voorzien van verlichting, erg handig dus als jouw stroompunten in het plafond niet overeen komen met het centrale punt boven je eettafel, knusse leeshoekjes en andere plekken die je graag wil verlichten.

De vorm en de lengte van de rails zijn volledig aanpasbaar naar wens. De mogelijke toepassingen en combinaties zijn dan ook eindeloos. Met behulp van T, X of L connectoren kan je hoeken maken, maar er bestaan ook flexibele connectoren waarmee je eender welke richting uit kan gaan.

Wat is driefasenrailverlichting?

Bij driefasenrailverlichting wordt elk armatuur op de rail ingedeeld in een fase met behulp van een schakelaar: L1, L2 of L3. Elke fase kan je vervolgens apart bedienen, waardoor je de lampen op de rail afzonderlijk van elkaar kunt aan- of uitschakelen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.