807354389340702
Home > SLV > Nautilus

SLV Nautilus


SLV Nautilus: de ultieme buitenspot

Ontdek het aanbod

De Nautilus collectie van SLV bestaat uit een reeks handige, richtbare spots voor buiten. Tussen deze reeks tuinspots ontdek je niet alleen praktische prikspots maar ook spotjes die je kan monteren op oppervlakten zoals een muur, hekwerk of een balkon. Je hebt de keuze tussen verschillende vormen, maten en kleuren zodat je er vast eentje vindt die past bij jou stijl.

Functioneel en sfeervol

De mogelijkheden van een richtbare tuinspot zijn bijna eindeloos. Plaats ze langs de wandel- en rijpaden rond je huis en richt ze iets naar onder, zo zie je steeds waar je loopt in het donker. Creëer je graag sfeer? Monteer de spots dan tussen het struikgewas of laat ze omhoog schijnen langs een boom of tuinbeeld en geniet van een prachtig licht- en schaduwspel wanneer het donker wordt.

Geniet van 5 jaar garantie

Het Duitse verlichtingsbedrijf SLV draagt kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel, en die kenmerken vinden we ook terug in deze Nautilus collectie. Alle producten van SLV hebben een hoge afwerkingsgraad, en daarom krijg jij maar liefst 5 jaar garantie op alle lampen van dit verlichtingsbedrijf.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.