807354389340702
Home > SLV > New Tria

SLV New Tria

SLV New Tria: een praktische inbouwspot met veel mogelijkheden

Functionaliteit voorop

De grootste troef van de New Tria inbouwspots? Dat is ongetwijfeld de richtbare lichtbron. Draai het spotje in de juist richting en verlichting alle donkere hoekjes van de ruimte. Hierdoor kan de New Tria werkelijk in heel je huis worden ingezet: van de keuken en de leefruimte tot de gang en de slaapkamer.

De inbouwspot die bij je past

Kies de inbouwspot die past bij jouw noden, wensen én interieurstijl: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen een dubbele of een enkele spot, en tussen een rond en een vierkant model. Sommige modellen gaan naadloos op in je interieur terwijl anderen net een blikvanger zijn. Vervolledig de armaturen met een spotje met de lichtkleur van jouw keuze, of kies welke kleurtemperatuur het beste past bij jouw wensen. Bovendien kan je steeds kiezen uit 3 kleuren: zwart, wit en geborsteld aluminium

5 jaar garantie

Het Duitse verlichtingsbedrijf SLV draagt kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel, en die kenmerken vinden we ook terug in deze New Tria collectie. Alle producten van SLV hebben een hoge afwerkingsgraad, en daarom krijg jij maar liefst 5 jaar garantie op alle lampen van dit verlichtingsbedrijf.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.