807354389340702
Home > SLV > Noblo

SLV Noblo


SLV Noblo: een uiterst praktische collectie spotverlichting

Functionaliteit troef

De Noblo collectie van SLV bestaat uit een reeks handige, richtbare spots voor je interieur. Noblo I, II en III kan je zowel op de muur als op het plafond bevestigen. Hierdoor zijn de spots ideaal om te gebruiken als accentverlichting of hoofdverlichting. Gaat je voorkeur uit naar praktische railverlichting? Ontdek dan de Noblo spots voor eenfase- en driefasenrailverlichting, of ga voor de complete set inclusief drie draaibare spots.

Complete set railverlichting

Ben je op zoek naar railverlichting? Dan weet je wellicht dat er heel wat komt kijken bij het samenstellen van je rail. Railverlichting bestaat namelijk uit verschillende onderdelen: de rail, armaturen, een voeding en eindkappen. SLV maakt dit voor jou een stuk makkelijker dankzij zijn kant-en-klare verlichtingsoplossing. Ontdek de Noblo Spot set: een complete set eenfaserailverlichting en accessoires, inclusief drie richtbare spots, klaar om bij jouw thuis te installeren.

Geniet van 5 jaar garantie

Het Duitse verlichtingsbedrijf SLV draagt kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel, en die kenmerken vinden we ook terug in deze Noblo collectie. Alle producten van SLV hebben een hoge afwerkingsgraad, en daarom krijg jij maar liefst 5 jaar garantie op alle lampen van dit verlichtingsbedrijf.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.