807354389340702
Home > SLV > Numinos

SLV Numinos

SLV Numinos – productfamilie met duizend mogelijkheden

Vorm, functie en technologie

Elk project is verschillend en vraagt om een lichtoplossing op maat. Ook uniformiteit in design en lichtbeleving is in grotere ruimtes vaak een doorslaggevende factor, zodat het totaalplaatje een mooi en samenhangend geheel vormt. Denk maar aan kantoren of een ruime loft, waar je eenzelfde stijl wilt doortrekken in de volledige ruimte. SLV speelt hier handig op in met de Numinos collectie, een vernuftig verlichtingssysteem dat vorm, functie en technologie samenbrengt.

Numinos is een modulaire collectie die bestaat uit een aantal spotlights, pendelarmaturen en inbouwspots. Er is een ruime keuze aan geconfigureerde modules, waardoor er voor elke situatie en lichtbehoefte een passend antwoord geformuleerd kan worden.

Kwaliteitsvolle ledmodule in moderne behuizing

Alle verlichting van de SLV Numinos collectie bevat een hoogwaardige ledmodule met een fantastische kleurweergave. Je hebt de keuze uit verschillende lichtkleuren, effectfilters en formaten. Iedere ledmodule wordt vervolgens afgewerkt met de gewenste behuizing, zoals een hanglamp of richtbare plafondspot. Alle behuizingen hebben dezelfde moderne look and feel, maar elk bezitten ze hun eigen individuele kracht. Het resultaat is een enorm flexibele collectie die schittert in alle omstandigheden.

Geschikt voor kantoorruimtes, winkelpanden en leefruimtes

Omdat het assortiment van Numinos verlichting zo uitgebreid is, biedt deze collectie een oplossing voor zowel kantoren, winkels, horeca als woningen. SLV staat voor kwaliteit en duurzaamheid aan een eerlijke prijs, en dat toont zich ook in het gebruiksgemak van de producten. De installatie van SLV-verlichting verloopt bijzonder soepel en veilig, onder meer dankzij het gebruik van kleurgecodeerde drivers en veerklemmen. Bovendien krijg je op de artikelen in de Numinos collectie maar liefst 5 jaar garantie.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.