807354389340702
Home > SLV > Patta

SLV Patta


SLV Patta - Innovatieve IP65 inbouwspots

Ben je op zoek naar duurzame led inbouwspots van goede kwaliteit? Het Duitse verlichtingsmerk SLV heeft met deze Patta-collectie innovatieve en energiezuinige spots met uitstekende lichtprestaties op de markt gebracht. SLV staat bekend als een marktleider in verlichting, zowel op vlak van productaanbod als op vlak van service. Elke klant op de juiste manier ondersteunen van productkeuze tot gebruik, dat is waarvoor dit merk garant staat.

Tijdloze inbouwspots van topkwaliteit

De Patta-collectie van SLV bestaat uit een aantal hoogwaardige inbouwspots. De krachtige, warm witte COB ledtechniek garandeert een energiezuinige lichtprestatie. De spot is richtbaar, dus je kan de lichtval zelf bepalen. Alle spots van deze collectie worden geleverd met een dimbare leddriver, die ruim voldoet aan alle eisen van algemene verlichting. De verlichting kan rechtstreeks worden aangesloten op 230V netspanning. De inbouwarmaturen zijn geschikt voor een plafonddikte tot 20 mm.

Geschikt voor vochtige ruimtes en buitenruimtes

SLV staat bekend om zijn innovatieve verlichting, telkens tot in de kleinste details uitgewerkt. Dat is bij de Patta-familie zeker ook het geval. Alle spotjes beschikken over beschermklasse IP65. Dat betekent dat je ze ook buiten kan gebruiken of in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Dankzij de hoge afwerkingsgraad van de producten is deze collectie uitgegroeid tot een erg populair en succesvol productgamma.

Tijdloze spots in ronde of vierkante behuizing

Topkwaliteit in een tijdloos jasje, zo kunnen we de Patta inbouwspots best omschrijven. Beschikbaar in een ronde en vierkante versie, en in drie verschillende kleuren: zwart, wit en geborsteld aluminium. Zo is er voor elk interieur wel een geschikt model te verkrijgen. Met deze duurzame, energiezuinige SLV ledspots geniet je jarenlang van een mooi verlichte woning.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.