807354389340702
Home > SLV > Rusty

SLV Rusty


SLV Rusty: landelijke buitenverlichting

Buitenlampen voor de liefhebber van rustiek en landelijk

De SLV Rusty buitenlampen hebben een roestig uiterlijk en een landelijk karakter. Hou jij van een rustieke, warme look? Met de Rusty tuinpalen en wandlampen trek je nu jouw interieurstijl door naar je buitenomgeving.

Tuinpalen en wandlampen

Aantrekkelijke tuinpalen zijn het meest vertegenwoordigd in deze Rusty collectie, maar je vindt ook twee wandlampen terug met een vierkante of ronde vorm. Liefhebbers van een landelijke en rustieke stijl vinden in deze collectie wellicht de ideale buitenverlichting terug. De warme uitstraling van deze lampen geeft je buitenomgeving ongetwijfeld een vleugje landelijke luxe.

Geniet van 5 jaar garantie

Het Duitse verlichtingsbedrijf SLV draagt kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel, en die kenmerken vinden we ook terug in deze Rusty collectie. Alle producten van SLV hebben een hoge afwerkingsgraad, en daarom krijg jij maar liefst 5 jaar garantie op alle lampen van dit verlichtingsbedrijf.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.