807354389340702
Home > SLV > Sitra

SLV Sitra

Gratis levering naar Nederland
vanaf € 100
Uitstekende service
Zowel voor als na je aankoop
Groot aanbod
meer dan 45000 artikelen
SLV Sitra Up/Down WL Antraciet
-35%
SLV Sitra Up/Down WL Antraciet € 105,39

Meer details bekijken
SLV Sitra WL Antraciet
SLV Sitra WL Antraciet € 58,99
Laatste 1 stuk(s)

Meer details bekijken

SLV Sitra: kwalitatieve buitenverlichting voor ieder budget

Handige prikspots en tuinpalen

De populairste lampen uit deze collectie zijn wellicht de prikspots en de tuinpalen. De enkele of dubbele richtbare spots zijn 360° draaibaar waardoor je ze kunt laten schijnen naar waar jij het wilt. Verlicht je tuin naar jouw wensen: richt de spot op een wandelpad of een uniek tuinbeeld, of verlicht je struiken en bomen en creëer prachtige licht- en schaduweffecten.

Wand- en plafondverlichting

In de Sitra collectie heb je een uitgebreide keuze aan plafondlampen en wandlampen voor je gevel. De ronde en vierkante modellen in allerlei kleuren passen bij vrijwel iedere woonstijl. Ben je op zoek naar wandlampen die enkel naar boven of naar onder schijnen? Ga dan voor een up- of downlighter model. Een up- en downlighter wandlamp schijnt zowel naar boven als naar beneden. Beide modellen zijn zo ontworpen dat het licht je niet verblindt.

Geniet van 5 jaar garantie

Het Duitse verlichtingsbedrijf SLV draagt kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel, en die kenmerken vinden we ook terug in deze Sitra collectie. Alle producten van SLV hebben een hoge afwerkingsgraad, en daarom krijg jij maar liefst 5 jaar garantie op alle lampen van dit verlichtingsbedrijf.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.