807354389340702
Home > Terzani > Hugo

Terzani Hugo


Terzani Hugo


Hugo van Terzani is een elegante vloerlamp van de ontwerper J.F. Crochet. Terzani Hugo is een verzameling van handgewrongen metalen steunen in een satijn nikkel afwerking, met een mat glazen diffuser.

De structuur van Terzani Hugo lijkt op een bezem en is verrassend stabiel op de elegante gebogen dunne spijlen. Diezelfde spijlen breken en verspreiden het licht van Terzani Hugo op een unieke manier over de wand en de vloer.

Koop Terzani Hugo gegarandeerd aan een scherpe prijs bij dmLights. Klik op de afbeelding voor meer informatie over Hugo.
 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.