807354389340702
Home > Terzani > Magdalena

Terzani Magdalena


Terzani Magdalena

 
Terzani Magdalena, een ontwerp van designer B. Rainaldi is één van de iconen van Terzani design verlichting maar ook van de 21ste eeuwse verlichting geworden. Terzani Magdalena is verkrijgbaar als vloer- en pendelverlichting. De metalen Terzani Magdalena maakt gebruik van 3D lasertechnologie om lichtgevende verspreidingsgolven (en schaduw) te creëren. De unieke lichteffecten van Terzani Magdalena zijn stijlvol en sfeervol, en inmiddels ook heel bekend.

De vloerverlichting Terzani Magdalena heeft een basis van plexiglas. Terzani Magdalena is verkrijgbaar in witte, tinnen of bladgouden afwerking. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over Terzani Magdalena in verschillende uitvoeringen.
 
 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.