807354389340702
Home > Terzani > Solune

Terzani Solune


Terzani Solune

 
Solune van Terzani is een ontwerp voor diffuus licht van J.F. Crochet. Terzani Solune is verkrijgbaar als wand-, plafond-, pendel-, tafel- en vloerverlichting. Terzani Solune bestaat in verschillende uitvoeringen.
 
 
De asymmetrische vorm en de roestige kleuren van Solune geven deze verlichting een rustieke sfeer. Tegelijk is Terzani Solune een ultramodern design. Sterke lichtbronnen geven Terzani Solune een zeer helder licht, dat door de diffuser toch gebroken wordt voor een gezellige verlichting.
 

De metalen structuur van Terzani Solune is roestkleurig afgewerkt, of in bladgoud of in satijn nikkel. De diffuser van origineel mondgeblazen Muranoglas is beschikbaar in wit of amber.
 
 
Klik op de afbeeldingen hieronder voor gedetailleerde informatie over de Terzani Solune naar jouw keuze.
 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.